PSG de destramă? Neymar, scos la vânzare pentru o sumă infimă

Venit cu surle și trâmbițe, în urmă cu cinci ani, de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain, Neymar ar fi intrat în dizgrație grupării franceze, care ar vrea să scape de el, notează presa internațională. 

Neymar, pe picior de plecare de la Paris Saint-Germain (FOTO: Getty Images)
Neymar, pe picior de plecare de la Paris Saint-Germain (FOTO: Getty Images)

Cel mai recent lucru care ar fi deranjat conducerea lui PSG s-a petrecut după meciul cu Bayern München, din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, în care parizienii au fost înfrânți, acasă, cu 0-1. La scurt timp, în presă au apărut imagini cu Neymar, care „a sărbătorit” înfrângerea echipei sale relaxat, la un turneu de poker. 
Astfel, cel mai mare transfer din toate timpurile, în urmă cu cinci ani cotat la 222 de milioane de euro, ar urma să fie liber să plece pentru „doar” 60 de milioane de euro, cu toate că, teoretic, ar mai avea contract până în vara lui 2025. Nici venitul său anual nu este deloc de neglijat, acesta ridicându-se la 37 de milioane de euro, iar presa internațională îl dă deja plecat, o posibilitate fiind mutarea în Premier League, la Chelsea Londra. 

Episodul cu participarea lui Neymar la turneul de poker, după înfrângerea echipei sale în Liga Campionilor, a atras și o „înțepătură” din partea lui Kylian Mbappé, care a declarat că „este important ca fiecare jucător să se odihnească bine și să mănânce bine”, în antiteză cu timpul pierdut de brazilian la acel turneu. Prin comparație, antrenorul Christophe Galtier a fost ceva mai temperat: „Ceea ce a spus Kylian, după meci, este exact ce a spus și în vestiar. Nu o să asociez asta cu jocul echipei. Nu o să asociez declarația lui Kylian cu fotografia lui Neymar într-un restaurant. Am vorbit cu Ney și i-am spus ce cred eu. El are dreptul, în ziua lui liberă, să joace poker, mai ales că e pasionat. I-am spus ce cred eu, despre fotografia apărută. Nu e nevoie să amestecăm lucrurile”. Paris Saint-Germain ocupă primul loc în Ligue 1, cu 54 de puncte în 17 meciuri și un bilanț de 17 victorii, trei remize și tot atâtea înfrângeri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net