PSG de destramă? Neymar, scos la vânzare pentru o sumă infimă

Venit cu surle și trâmbițe, în urmă cu cinci ani, de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain, Neymar ar fi intrat în dizgrație grupării franceze, care ar vrea să scape de el, notează presa internațională. 

Neymar, pe picior de plecare de la Paris Saint-Germain (FOTO: Getty Images)
Neymar, pe picior de plecare de la Paris Saint-Germain (FOTO: Getty Images)

Cel mai recent lucru care ar fi deranjat conducerea lui PSG s-a petrecut după meciul cu Bayern München, din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, în care parizienii au fost înfrânți, acasă, cu 0-1. La scurt timp, în presă au apărut imagini cu Neymar, care „a sărbătorit” înfrângerea echipei sale relaxat, la un turneu de poker. 
Astfel, cel mai mare transfer din toate timpurile, în urmă cu cinci ani cotat la 222 de milioane de euro, ar urma să fie liber să plece pentru „doar” 60 de milioane de euro, cu toate că, teoretic, ar mai avea contract până în vara lui 2025. Nici venitul său anual nu este deloc de neglijat, acesta ridicându-se la 37 de milioane de euro, iar presa internațională îl dă deja plecat, o posibilitate fiind mutarea în Premier League, la Chelsea Londra. 

Episodul cu participarea lui Neymar la turneul de poker, după înfrângerea echipei sale în Liga Campionilor, a atras și o „înțepătură” din partea lui Kylian Mbappé, care a declarat că „este important ca fiecare jucător să se odihnească bine și să mănânce bine”, în antiteză cu timpul pierdut de brazilian la acel turneu. Prin comparație, antrenorul Christophe Galtier a fost ceva mai temperat: „Ceea ce a spus Kylian, după meci, este exact ce a spus și în vestiar. Nu o să asociez asta cu jocul echipei. Nu o să asociez declarația lui Kylian cu fotografia lui Neymar într-un restaurant. Am vorbit cu Ney și i-am spus ce cred eu. El are dreptul, în ziua lui liberă, să joace poker, mai ales că e pasionat. I-am spus ce cred eu, despre fotografia apărută. Nu e nevoie să amestecăm lucrurile”. Paris Saint-Germain ocupă primul loc în Ligue 1, cu 54 de puncte în 17 meciuri și un bilanț de 17 victorii, trei remize și tot atâtea înfrângeri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Dani Alves (Getty Images) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Galati (Facebook) jpg
Dinamo FCSB (Sportpictures) jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
Francesco Camarda (Getty Images) jpg