Neymar, în lacrimi: brazilianul s-a accidentat din nou la națională

Neymar continuă șirul accidentărilor, care nu-i mai dau pace: cel mai recent, brazilianul a ieşit pe targă în lacrimi, după ce s-a lovit serios la genunchiul stâng. Episodul nefericit s-a petrecut, marți, în înfrângerea Braziliei, scor 2-0, în faţa celor de la Uruguay, la Montevideo, într-un meci contând pentru preliminariile CM2026. 

Neymar, „bântuit” de accidentări (FOTO: Getty Images)
Neymar, „bântuit” de accidentări (FOTO: Getty Images)

Numărul 10 al Seleçao a rezistat pe teren doar o repriză, dat fiind că s-a accidentat, chiar înainte de pauză, la scurt timp după ce Uruguay a deschis scorul, în lupta spre CM 2026. În minutul 45+4, Neymar a fost împins ușor din spate de Nicolás de la Cruz a călcat greșit și s-a prăbușit imediat la pământ. Brazilianul și-a pus rapid mâna pe genunchiul stâng și a fost surprins de camerele de filmat strigând de durere și lovind în repetate rânduri cu palma de suprafața de joc. În cele din urmă, medicii de pe ambulanță s-au deplasat către jucător și l-au scos în afara terenului pe o targă, fiind înlocuit de Richarlison.

Sud-americanii, rezervați în privința accidentării „îngrijorătoare”

Ipoteza că ar putea fi o accidentare serioasă a fost sugerată la conferința de presă de după meci, de către directorul de comunicare al Confederaţiei Braziliene de Fotbal (CBF), care declarat că este vorba despre o accidentare „îngrijorătoare”, fiind rezervat, însă, în a da mai multe detalii. În cele ce urmează, fotbalistul de 31 de ani va fi supus, miercuri, unor teste suplimentare la São Paulo.
„Dacă a fost nevoit să părăsească terenul aşa, trebuie să fie ceva serios... Sper că nu este grav. Pentru el, e vorba de accidentări, accidentări, accidentări... Şi, imediat ce începe să-şi recapete ritmul, se accidentează din nou...”, a declarat și căpitanul brazilian Casemiro, legitimat la Manchester United.
Neymar s-a alăturat clubului saudit Al-Hilal, în luna august, după şase sezoane la Paris Saint-Germain, perioadă marcată de o serie de probleme fizice și de accidentări. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net