Nouă provocare pentru Ladislau Bölöni: ce urmează pentru antrenorul român

Ultima actualizare:

Ladislau Bölöni are în față o nouă provocare, la cei 70 de ani ai săi: antrenorul român a primit propunerea de a-și prelungi contractul la FC Metz, echipa franceză pe care a condus-o spre rezultate excelente. După un parcurs grozav cu FC Metz în Ligue 2, anul trecut, tehnicianul român a reuşit să aducă clubul, din nou, pe în primul eșalon francez.

Ladislau Bölöni rămâne încă doi ani la FC Metz (FOTO: Facebook)
Ladislau Bölöni rămâne încă doi ani la FC Metz (FOTO: Facebook)

Astfel, Ladislau Bölöni va rămâne antrenorul francezilor, cel puţin până în vara lui 2025, aceasta fiind înţelegerea din noul contract. Inițial, vechiul contract era prevăzut până vara viitoare, însă oficialii lui Metz au vrut să se asigure că îl păstrează pe antrenor măcar pentru încă un sezon, anunţă presa franceză. FC Metz va debuta, în noul sezon din Ligue 1, pe 13 august, în deplasare, contra lui Rennes.

Cel mai în vârstă antrenorul din campionatul francez

Ladislau Bölöni este cel mai matur ca vârstă antrenor din campionatul francez și în topul celor mai longevivi antrenori din fotbalul mare, fiind depășit doar de Roy Hodgson -76 de ani, Crystal Palace- și de Claudio Ranieri -71 de ani, Cagliari-. Înapoi în timp, Ladislau Bölöni antrenează de când avea 41 de ani, pornindu-și drumul de tehnician tot în Franța, la Nancy, iar de-a lungul timpului le-a pregătit pe naționala României, Sporting CP -unde l-a descoperit pe Cristiano Ronaldo-, Rennes, Monaco, Al-Jazira, Standard Liège, Al-Wahda FC, Lens, PAOK Salonik, Al-Khor SC, Ittihad Club, Royal Antwerp, KAA Gent și Panathinaikos. Recent, zvonurile indica o eventuală negociere pentru a prelua CFR Cluj, lucru contrazis de Ladislau Bölöni, acesta având o replică elegantă și punctând că o eventuală venire a sa în Gruia nu este fezabilă: „Eu nu pot să confirm ce gânduri au dânșii de acolo. Nu știu de unde s-a luat această știre. Eu nu am fost contactat. Eu sunt un om politicos și aș sta de vorbă, de ce să nu stau de vorbă? Chiar dacă mi se pare imposibil, sunt profesionist”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net