Răzvan Lucescu a răbufnit la ultima conferință, deși echipa sa câștigase

Victoria înregistrată cu 2-1 de PAOK Salonic, luni, în deplasarea de la Olympiakos Pireu nu a fost suficientă pentru Răzvan Lucescu, antrenorul oaspeților părăsind supărat sala conferinței de presă, de după meci. În vârstă de 53 de ani, tehnicianul a avut un schimb de replici cu unul dintre jurnaliștii prezenți la discuția de după meciul din etapa a opta a primului eșalon grec.

Răzvan Lucescu o antrenează pe PAOK din vara lui 2021 (FOTO: EPA)
Răzvan Lucescu o antrenează pe PAOK din vara lui 2021 (FOTO: EPA)

„Vreau să ne spui de ce Olympiakos a adus jucători ca James Rodríguez, Marcelo și Bakambu, dacă întâlnește echipe care joacă precum PAOK, cu cruzime și lipsă de sportivitate”, a spus jurnalistul respectiv.

Răzvan Lucescu nu a primit bine această întrebare, răbufnind: „Nu am fost fairplay? Am câștigat! Cred ar trebui să vă fie rușine ție, celor de la federație și celor din Comisia Arbitrilor. Ce spui tu nu reflectă realitatea. Echipei mele nu i-a fost acordat un penalti,  care a fost de 10 ori mai clar decât orice penalti dat, vreodată, mai ales echipelor din Atena. Sunt penaltiuri date, apoi la VAR e întoarsă decizia.

„Ar trebui să ai mai mult respect”

Nu știu ce vorbesc arbitrii între ei. Ar trebui să înțelegi mai bine și să-ți faci meseria înainte să întrebi astfel de lucruri. Am văzut lucruri incredibile. Uită-te la fapte, nu o ataca pe PAOK! Mai rămâne doar ca echipele din Atena să primească penalti după o adiere de vânt. Așa că mai bine ar trebui să te gândești cum decurg meciurile. Am jucat mai bine, am câștigat meciul”, „a tunat” Răzvan Lucescu. 

De aici și până la a părăsi sala nu a fost decât un pas. „Ar trebui să ai mai mult respect pentru jurnaliști, care au și ei un punct de vedere”, i-a replicat interlocutorul, fiind urmat imediat de reacția tehnicianului: „Când mă vei respecta, atunci te voi respecta și eu”. Apoi, antrenorul român s-a ridicat și a plecat de la conferința de presă. 

Răzvan Lucescu este la al doilea mandat de antrenor la PAOK, echipă pe care a preluat-o, cel mai recent, în vara lui 2021, având contract, până în 2024. PAOK ocupă locul patru în clasament, la nouă puncte de liderul Panathinaikos, după patru victorii, trei remize și o înfrângere. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net