Jucător umplut de sânge în Liga Campionilor! De câte copci a avut nevoie

Scene de groază la finalul meciului dintre Șahtior Donețk și Real Madrid. Fundașul german al spaniolilor, Antonio Rudiger (29 de ani), a ieșit de pe teren plin de sânge.

Rudiger i-a șocat pe coechipieri când s-a ridicat de jos (FOTO: Profimedia)
Rudiger i-a șocat pe coechipieri când s-a ridicat de jos (FOTO: Profimedia)

Apărătorul a fost eroul Realului, egalând și stabilind scorul final, 1-1, în minutul 90+5, după o lovitură de cap, însă nu s-a putut bucura de gol, pentru că era plin de sânge! Ce s-a întâmplat? Ieșit pe centrare, portarul ucrainenilor, Anatoliy Trubin, a calculat greșit traiectoria balonului, care a fost trimis întâi cu capul în poarta goală de Rudiger. Numai că cei doi s-au ciocnit în zbor, iar umărul goal-keeper-ului i-a spart fața germanului, care a ieșit de pe teren cu ajutorul staff-ului medical și cu sângele șiroind.

Conform presei spaniole, a avut nevoie de 20 de copci, iar în cursul zilei de ieri a fost supus unui RMN, pentru a se vedea dacă nu are și vreo fractură. În urma acestui egal, Realul și-a asigurat calificarea matematică în faza următoare a competiției.

Maccabi Haifa a produs surpriza printr-un jucător cu pașaport românesc

Maccabi Haifa a detonat marți seara bomba grupelor Ligii Campionilor. Israelienii au învins cu scorul de 2-0 pe Juventus, o formație care pare că trăiește din amintiri. Dar, chiar și așa, șocul e mare, măcar și pentru că italienii sunt ”doar” de 25 de ori mai bine cotați decât israelienii. Astfel, dacă jucătorii lui Juve au o cotă totală de 502,4 milioane de euro, cei ai lui Maccabi au o cotă de 20,6 milioane de euro în total, conform transfermarkt.com. Adică, altfel spus, torinezii au opt jucători – dintre care șase valizi – care sunt cotați la mai mult decât întreaga valoare a lotului israelienilor.

Ei bine, cu toate acestea, peninsularii au plecat învinși, grație dublei marcate de Atzili (min. 7 și 42). Cotat la 1,5 milioane de euro, acesta are o poveste foarte interensantă, având și cetățenie română, bunicul din partea mamei fiind român! Numai că el a optat să joace pentru naționala din Israel.

Bunicul lui Atzili s-a născut la București (FOTO: EPA)
Bunicul lui Atzili s-a născut la București (FOTO: EPA)

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net