Răzvan Lucescu, de neoprit: PAOK a câștigat detașat derby-ul cu Olympiacos

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu s-a impus detașat în derby-ul cu Olympiacos Pireu, disputat duminică și contând pentru etapa a X-a a campionatului din Grecia. Formaţia PAOK Salonic și-a adjudecat partida cu 4-2.

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic (FOTO: Facebook)
Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic (FOTO: Facebook)

„Nu vreau să vorbesc despre victoria de astăzi ca despre o reacție la eșecul din etapa precedentă, în fața lui AEK. A fost o înfrângere în 19 jocuri. Am evoluat în toate meciurile sub o mare presiune mentală. Așa este fotbalul”, a fost reacția lui Răzvan Lucescu, care s-a arătat foarte indispus la conferința de presă. Când jurnaliștii au revenit cu întrebări despre AEK Atena, tehnicianul român de 54 de ani a răbufnit: „Dacă mai întrebi o dată, voi pleca!”

„Sunt mai mult ușurat că tatăl meu nu se retrage din fotbal”

Nu a fost mai deschis nici în privința comentariilor despre retragerea tatălui său de la Dinamo Kiev. „Despre tatăl meu nu vă pot răspunde. Este viața lui. Vă pot da numărul lui de telefon. Este cariera și viața lui. Sunt mai mult decât ușurat că nu se retrage din fotbal. Nu știu ce se poate întâmpla”, a comentat tehnicianul lui PAOK Salonic. Mircea Lucescu a anunțat, zilele trecute, că își încheie socotelile cu Dinamo Kiev, dar că se gândește să continue ipostaza de antrenor
Pentru PAOK Salonic, meciul a reprezentat primul succes obținut în confruntările directe cu Olympiacos FC, în 2023 - în precedentele trei întâlniri ale acestui an dintre cele două formații, Olympiacos s-a impus de două ori, iar o partidă s-a terminat la egalitate.
După această reușită, PAOK Salonic se află pe locul al patrulea în campionatul Greciei, cu 20 de puncte acumulate în 10 partide, în timp ce Olympiacos FC se află pe poziția a doua a ierarhiei, cu 21 de puncte obținute după cele 10 meciuri. Liderul din eșalonul grec este Panathinaikos FC, care are 25 de puncte.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net