Lucescu Jr., ieșire nervoasă la conferința de presă: înjurături pe bandă rulantă

Ultima actualizare:

Chiar dacă e pe primele locuri din primul eșalon grec, Răzvan Lucescu e sub presiune pe banca tehnică a lui PAOK Salonic. După remiza „albă” obținută de formația sa, sâmbătă, în deplasarea de la PAS Giannina, antrenorul român a răbufnit. 

Răzvan Lucescu resimte tensiunea de la PAOK (FOTO: EPA)
Răzvan Lucescu resimte tensiunea de la PAOK (FOTO: EPA)

Tehnicianul a avut o ieșire nervoasă la conferința de presă și a surprins audiența chiar înjurând, fiind nemulțumit de sistemul VAR. „Băieți, e foarte simplu. VAR trebuie să corecteze greșelile. Îmi pare rău, însă aceasta este situația. Fotbalul are reguli. Dacă e penalti, e penalti. Dacă e ofsaid, e ofsaid. Nu și pentru noi. Nu e nici penalti, nu e nici ofsaid. Am pierdut patru puncte în ultimele trei meciuri. Acesta este fotbalul. Sunt reguli și le respectăm. În Grecia, fotbalul e diferit. Fotbal, reguli, dar nu când vorbim de PAOK. Poate ar trebui să-l aduceți aici pe Superman. Noi nu suntem Superman, suntem doar fotbaliști, care uneori joacă bine, alteori rău. Dar regulile trebuie respectate. Ofsaid, penalti... Când lovești mingea cu mâna, e henț. Astăzi, situația ar fi diferită pentru noi”, a fost declarația parțială a lui Răzvan Lucescu, „dublată” de o serie de injurii, în ciuda încercărilor ofițerului de presă de a-l tempera.

PAOK ocupă locul patru în campionatul din Grecia, la șapte puncte diferență de liderul Panathinaikos FC, având 13 victorii, nouă remize și două înfrângeri. De cealaltă parte, PAS Giannina se află în subsolul clasamentului, pe a 11-a poziție din 14 posibile, cu patru meciuri câștigate, 11 egaluri și nouă partide pierdute. 
Răzvan Lucescu a preluat PAOK, în vara lui 2021, cu un contract care se întinde până în 2024, fiind la a doua „aventură” la această formație, în timpul căreia a adunat 89 de meciuri. Primul mandat s-a desfășurat între 2017 și 2019, când a antrenat în 94 de partide. Alături de PAOK, antrenorul român a câștigat campionatul din Grecia, dar și două cupe ale acestei țări. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net