Șansa reabilitării diseară, pentru cei de la FCSB. La ce oră e meciul cu Silkeborg

Pentru FCSB a venit vremea revanșei. Învinsă în urmă cu o săptămână cu un umilitor 5-0 de danezii de la Silkeborg, formația noastră e decisă să demonstreze pe teren că acela a fost doar un accident, cauzat de tactica autodistrugătoare aleasă de patronul echipei, Gigi Becali. Spre deosebire de acel meci, acum pe teren se vor afla toți titularii. Partida va începe la ora 22.00 și va fi în direct la Pro TV.

De la Compagno se așteaptă foarte mult (FOTO: Sportpictures)
De la Compagno se așteaptă foarte mult (FOTO: Sportpictures)

Cu onoare pătată, cu mai puțin de 10.000 de fani în tribune – dezamăgirea după acel 0-5 din etapa trecută a fost imensă – FCSB încearcă să-și repare ceva din onoarea stricată. Dacă ar fi să ne luăm după cel care stabilește lotul la fiecare meci, patronul Gigi Becali, pe teren se va afla cea mai bună garnitură a bucureștenilor, obligația lor fiind să obțină o victorie care să contrabalanseze rușinea de joia trecută. ”Rușinea acelui 5-0 din Danemarca o putem spăla doar dacă le dăm și noi cinci la București. Și eu cred că avem forța necesară”, a spus omul de afaceri la Pro Arena. El e convins că dacă echipa va avea o prestație bună, și fanii se vor reîntoarce lângă jucători. ”Probabil să fie supărați suporterii, dar eu îi anunț acum că va fi cea mai bună echipă. Dacă eu spun că vom spăla rușinea, e posibil ca oamenii să vină, nu? Nu pot să am pretenții, pentru că am greșit față de ei. Trebuie să ne gândim la bani. Dacă n-ai bani, te duci la faliment ca Dinamo. Suporterii trebuie să vadă spectacol, iar eu să iau 500.000 de euro. E o avere”, a spus Gigi Becali la același post TV.

Pentru Gigi Becali contează doar banii, nu și punctele de la UEFA

Moralul patronului echipei e foarte bun și pentru că a echipa lui a reușit să se impună cu 2-0 în deplasarea de la Ploiești, cu Petrolul. O victorie necesară ca aerul pentru trupa lui Nicolae Dică, un succes care le-a dat iar speranțe la play-off și chiar la titlu. Singura modificare majoră a echipei de start față de meciul de duminică va fi absența lui Omrani din atac. Algerianul nu are drept de joc în cupele europene, fiind legitimat după terminarea perioadei de transferuri.

Oricum, omul de afaceri a găsit și o parte bună a dezastrului din Danemarca: acum știe la cine trebuie să renunțe la iarbă. ”Dumiter, 350.000. Radaslavescu, 850.000. Dulca, Oaidă, am dat bani pe ei. Chiar şi Rusu, 250.000. Am dat bani pe toţi. Eu de unde să ştiu că sunt atât de slabi? Nu ştiu, nu înţeleg! Ce pot eu să fac şi asta voi face. Curăţenia tot o fac! De ce o fac? Ca să rămână cine e puternic şi cine poate juca la echipa asta”, declara el imediat după șocantul meci de la Silkeborg.

Indiferent de rezultatul meciului cu Silkebrog, șansele FCSB de calificare în primăvara europeană sunt minime. Echipa ocupă ultimul loc în grupă, cu un punct. Lider e West Ham, cu 9 puncte. Englezii sunt urmați de Anderlecht, cu 4 și de Silkeborg, cu 3. Primele două clasate vor trece de faza grupelor, iar bucureștenii au nevoie de o minune, având în vedere că, în afară de returul cu Silkeborg mai au de jucat în deplasare cu Anderlecht și acasă cu West Ham United.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Denis Dragus (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net