Spaniolii, după ultimul meci al lui Hagi Jr.: „Va fi greu să-și găsească un loc”

Deportivo Alavés n-a reușit să găsească drumul spre victorie în ultimul meci, pe care l-a pierdut cu 1-0 pe terenul lui CA Osasuna, luni, în etapa cu numărul XXVII din La Liga. 

Ianis Hagi (dreapta) mai are câteva luni în campionatul spaniol (FOTO: EPA)
Ianis Hagi (dreapta) mai are câteva luni în campionatul spaniol (FOTO: EPA)

Ianis Hagi a fost și el pe teren, fiind introdus în joc de către antrenorul oaspeților, în minutul 86, consemnând ultima schimbare a lui Deportivo Alavés. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a avut, însă, puteri limitate în a face diferența în situația dată, iar formația sa a ajuns la cinci meciuri fără victorie în campionatul din Spania.
„L-a înlocuit pe Luis Rioja, în ultima parte a meciului și abia a putut să-și arate abilitățile. Asta s-a văzut. Va fi foarte greu să-și găsească un loc, în partea a doua a sezonului”, a notat presa spaniolă, despre evoluția mijlocașului român. „Sunt fericit, sunt într-un campionat de top din lume. Mă pot lupta cu cei mai buni jucători și încerc să profit de fiecare secundă. Cred că toată lumea știe că fotbalul spaniol este unul tehnic, de posesie, însă ce am descoperit aici și m-a surprins au fost intensitatea și agresivitatea cu care se joacă. Mă așteptam mai mult ca asta să fie în Bundesliga sau Anglia. Nu mă așteptam la astfel de intensitate, m-a surprins. Jocul de posesie este unul special, pe majoritatea jucătorilor «îi ascultă» mingea”, a declarat, de cealaltă parte, Ianis Hagi, potrivit DigiSport.

Își încheie misiunea în campionatul spaniol la finele sezonului

Aparținând de Glasgow Rangers, Ianis Hagi a fost împrumutat în campionatul spaniol, având o înțelegere valabilă din vara lui 2023 până la finele lui iunie 2024. În tot acest timp, românul estimat de Transfermarkt la 3,5 milioane de euro a adunat 21 de apariții în toate competițiile în tricoul grupării spaniole, marcând de două ori și consemnând o pasă decisivă. 
Deportivo Alavés ocupă locul 13 din cele 20 posibile în Primera División, având un bilanț de șapte victorii, opt remize și 12 înfrângeri. De cealaltă parte, Osasuna este pe a 10-a poziție, după 10 partide câștigate, șase egaluri și 11 meciuri pierdute.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net