Jucător ex-PSG, înjunghiat și spitalizat. O ipoteză e că s-ar fi rănit singur

Ultima actualizare:

Un fost jucător de-al lui Paris Saint-Germain a ajuns la spital de urgență, Poliția investigând încă modul în care a fost rănit. Fostul internațional argentinian Ezequiel Lavezzi, în vârstă de 38 de ani, este internat într-un spital din Punta del Este, Uruguay, fiind înjunghiat, miercuri dimineață, probabil într-una din proprietățile pe care le deține în Uruguay. Una dintre ipoteze vizează varianta în care, potrivit Montevideo Portal, și-a provocat o tăietură adâncă în abdomen, pe fondul consumului de droguri și ar fi fost spitalizat pentru dezintoxicare. 

Ezequiel Lavezzi a fost coleg cu Lionel Messi (FOTO: Getty Images)
Ezequiel Lavezzi a fost coleg cu Lionel Messi (FOTO: Getty Images)

Inițial, s-a vehiculat că argentinianul ar fi fost înjunghiat, dar apoi au apărut surse, care susțin că „și-a provocat singur o tăietură adâncă în abdomen și că ar avea o luxație, în urma unei căzături pe care a suferit-o, în timpul unei crize în urma consumului de droguri. Potrivit familiei fostului fotbalist, acesta ar fi căzut de pe o scară în timp ce schimba un bec și s-a lovit de o piesă de mobilier, rănindu-se la umăr. Cert este că, sosiți la fața locului, polițiștii au găsit indicii de băuturi alcoolice și droguri, așa încât investighează cazul în continuare.

Rămâne unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai lui SSC Napoli

Presa locală notează că, în jurul orei 5 dimineața, a fost apelat numărul de urgență și s-a cerut intervenția unei ambulanțe, în același timp ajungând și un echipaj de Poliție. Potrivit celor relatate de jurnaliști, o altă ipoteză este că fostul fotbalist ar fi organizat o petrecere la care au participat cei din familie și prietenii apropiați, existând o neînțelegere degenerată într-un scandal fizic.
Ezequiel Lavezzi este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria recentă a lui SSC Napoli, evoluând pentru campioana Italiei, între 2007 și 2012, de-a lungul carierei sale îmbrăcând și tricoul lui PSG. În ceea ce privește prima reprezentativă a Argentinei, acesta a adunat 51 de apariții, marcând nouă goluri și cucerind titlul olimpic în 2008.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net