Nicolae Dică revine în Superliga României. Cu ce echipă a semnat

După aproape jumătate de an de pauză în antrenorat, Nicolae Dică revine în fotbalul românesc și se arată gata de o nouă provocare. Tehnicianul de 43 de ani este noul ocupant al băncii tehnice de la FC Voluntari, unde va avea dificila misiune de evitare a retrogradării din Superliga României în eșalonul secund. 

Nicolae Dică a fost anunțat, oficial, drept noul antrenor al lui FC Voluntari (FOTO: Sportpictures)
Nicolae Dică a fost anunțat, oficial, drept noul antrenor al lui FC Voluntari (FOTO: Sportpictures)

Clubul ilfovean a făcut anunțul schimbării, în cursul zilei de miercuri, la doar câteva ore după despărțirea de vechiul staff, format din Marin Dună și Ilie Poenaru, cei doi plecând cu un bilanț de 23 de meciuri oficiale în campionatul românesc, dintre acestea șase fiind victorii, șapte remize şi 10 înfrângeri, lăsând echipa pe locul 14 din cele 16 posibile, cu 25 de puncte. Cel mai recent, FC Voluntari a cedat în fața celor de la CFR Cluj, ardelenii impunându-se cu 4-1, chiar în meciul de debut al lui Adrian Mutu.
„Mulțumim, Marin Dună! FC Voluntari anunță încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Marin Dună și staff-ul său compus din: Ilie Poenaru (antrenor secund), Gabriel Vasiliu (antrenor cu portarii) și Paul Ceușan (antrenor secund). (...) Clubul FC Voluntari le mulțumește pentru munca depusă în această perioadă și le dorește mult succes în continuare!”, au comunicat cei de la FC Voluntari. 

Are în față un mandat de un an și jumătate

În situația dată, Dică are în fața sa un mandat de un an și jumătate ca antrenor la FC Voluntari, iar primul său meci în noua misiune este programat, luni, de la ora 17.00, când echipa lui va primi vizita lui FC Hermannstadt. De asemenea, FC Voluntari este calificată în sferturile Cupei României, acolo unde își va măsura forțele cu cei de la FC Universitatea Craiova 1948, într-un duel programat să se dispute în luna aprilie.
Odată cu încheierea carierei de jucător, Dică a făcut trecerea spre antrenorat, din CV-ul său făcând parte FCSB, CSM Pitești, FC Argeș, CS Mioveni și FCU Craiova 1948, dar și selecționata U23 a României.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net