Novak Djokovic, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată. A uimit întreaga lume cu un talent neașteptat. VIDEO

Novak Djokovic a surprins întreaga lume cu un talent la care nimeni nu se aștepta! Locul 1 mondial în tenisul masculin a fost invitat pe scenă în timp ce se afla la un concert, iar ce a urmat după aceea a lăsat întreaga audiență fără cuvinte!

Novak Djokovic a uimit întreaga lume cu un talent neașteptat!
Novak Djokovic a uimit întreaga lume cu un talent neașteptat!

Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani, a reușit să surprindă întreaga lume cu un talent la care nimeni nu se aștepta! Sârbul este din nou pe locul 1 mondial, în tenisul masculin, iar atunci când a fost invitat pe scenă în timp ce se afla la un concert, a reușit să lase întreaga audiență fără cuvinte! Novak Djokovic a luat un saxofon și a început să cânte, arătând fanilor că talentele sale nu se rezumă doar la tenis!

Scenele care au devenit deliciul internauților s-au petrecut în timpul unui concert de la Belgrad, al violonistului croat Stjepan Hauser. Acesta l-a invitat pe tenismen pe scenă, iar până și artistul a rămas surprins de talentul ascuns al lui Novak Djokovic.

Sârbul a câștigat în acest an US Open, iar datorită eforturilor sale, Serbia a reușit să ajungă chiar și în sferturile de la Cupa Davies. Acum, Djokovic se află într-o pauză bine meritată și probabil începe să se gândească la Australian Open, de care începem să ne apropiem din ce în ce mai mult.

Novak Djokovic a cântat la saxofon pe scenă

Cu toate acestea, până să ajungă pe arena din Australia, sârbul mai are câteva provocări rămase în acest an! Novak Djokovic a anunțat că intenționează să concureze la Mastersul de la Paris, dar și la Turneul Campionilor de la Torino. Iar, pe lângă acestea, sârbul urmează să își facă apariția și la Cupa Davies, unde Serbia a reușit să ajungă până în sferturi.

Până acum, Novak Djokovic a mai reușit doar o singură dată să cucerească Cupa Davies, tocmai în anul 2010. Acum, sârbul este hotărât să mai cucerească încă un trofeu, pentru țara sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net