Sorana Cîrstea a explicat mesajul pentru care a fost pusă la zid! Ce a vrut să transmită, de fapt, sportiva

Sorana Cîrstea a explicat mesajul în urma căruia a fost pusă la zid de urmăritorii săi! Ce a vrut să transmită de fapt, sportiva?

Ce a vrut să transmită, de fapt, Sorana
Ce a vrut să transmită, de fapt, Sorana

Sorana Cîrstea, pusă la zid de fani

După cum știm sportiva în vârstă de 33 ani s-a trezit în mijlocul unui scandal de proporții care a ajuns chiar și în atenția presei de peste hotare, chiar înainte de debutul la Wimbledon. Sorana a postat un mesaj pe Instastory care a stârnit un val de reacții dure din partea internauților, dar a atras după sine și critica presei internaționale.

 „Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”, a fost mesajul postat, în engleză, de Sorana, pe Instagram care a reușit să aprindă spiritele în rândul apărătorilor comunității LGBTQ+. Mesajele dure și pline de critici au început să curgă râu după acest mesaj, sportiva fiind grav jignită. 

Ce a vrut să transmită de fapt, sportiva

Sorana Cîrstea a reușit să se califice în turul al doilea la turneul de la Wimbledon, după ce a a învins-o în 3 seturi pe Tatjana Maria, într-un joc ce a durat doar o oră și 40 de minute. Ei bine, sportiva a decis să profite de acest moment pentru a explica mesajul care a stârnit atât de multe controverse în spațiul public.

A fost un mesaj care a venit după sosirea mea la Wimbledon și a fost un mesaj pozitiv. Ieri am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și m-a impresionat extraordinar de mult eleganța ei, eleganța doamnelor de aici, cât de frumos sunt îmbrăcați bărbații, toți la costum, cu cravată, și câtă disciplină au copii, ce inocență, și totul a venit dintr-o admirație a mea față de acest turneu și de toate lucrurile frumoase pe care le-am văzut aici, care reprezintă acest turneu.

A fost un mesaj pozitiv care, în general, în ziua de astăzi se poate interpreta oricum, însă mesajul a fost unul pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât de frumoasă e lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. De aici a fost inspirația înainte de această postare. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una foarte pozitivă”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit Eurosport.ro."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net