10 avantaje ale lui Kim Kardashian de pe urma jafului

4 octombrie 2016
image
Vedeta american─â a r─âmas f─âr─â bijuterii ├«n valoare de 16 milioane $, dar c├ó┼čtig─â ├«nsutitFoto: Guliver/ Splashnews

A tras spaima vieţii, dar se alege cu avantaje!

Vedeta tv Kim Kardashian din SUA are de c├ó┼čtigat dup─â ce ho┼úii i-au furat bijuterii de 16 milioane $, ├«n timp ce bodyguardul ├«i p─âzea surorile.

1. Kim Kardashian (35 de ani)  s-a ales cu mai mult─â faim─â. Numele ei a ap─ârut pe primele pagini ale publica┼úiilor din peste 150 de ┼ú─âri.

2. Jaful a fost ultramediatizat, ceea ce ├«nseamn─â c─â vedeta a beneficiat de o imens─â publicitate gratuit─â. Nu a cheltuit un chior ┼či a devenit mai cunoscut─â ca niciodat─â.3. A st├órnit compasiune celor mai vehemen┼úi critici, care o considerau o ÔÇťg├ósc─â f─âr─â talentÔÇŁ vulgar─â. Nu mai e pizmuit─â c─â ├«┼či afi┼čeaz─â bog─â┼úia ostentativ ├«n public.4. I-a crescut cota o dat─â cu cre┼čterea notoriet─â┼úii. Va avea parte de mai multe contracte datorit─â imaginii pozitive, de victim─â.5. ├Ä┼či salveaz─â serialul ÔÇťKee┬şping up with KardashianÔÇŁ, care ├«n iunie ├«┼či ├«njum─ât─â┼úise audien┼úa ┼či publicitatea. La 23 octombrie ├«ncepe al 12-lea sezon al emisiunii cu o promovare interna┼úional─â.6. Kim ┼či-a asigurat venituri din publicitate cu firmele care au produs bijuteriile ┼či telefoanele furate: Lorraine Schwartz, Martin Katz ┼či Apple.7. ├Äi cresc v├ónz─ârile la haine so┼úului, rapperul Kanye West (39 de ani), ea fiind imaginea casei de mod─â a acestuia.8. Incidentul a reapropiat-o de so┼úul ei, Kanye West. ├Änainte de jaf, rela┼úia dintre ei era rece. Rapperul a ├«nceput s─â se poarte ur├ót cu Kim dup─â na┼čterea fiului lor, Saint (10 luni).9. Nu a pierdut nimic, fiindc─â a semnat contracte de asigurare pentru toate bijuteriile pr─âdate. Va fi desp─âgubit─â de ├«ntreaga sum─â de bani cu care le-a  cump─ârat.10. Kim Kardashian men┼úine vie aten┼úia publicului, datorit─â faptului c─â, ├«n telefoanele furate, s-ar afla poze cu ea nud ┼či informa┼úii compromi┼ú─âtoare, care pot ie┼či la iveal─â oric├ónd.

image
Foto: Guliver/ Splashnews
kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png