Actor faimos, fetișuri dezgustătoare în dormitor. Fosta iubită, și ea celebră, l-a dat de gol: „Adoră să mă lingă la...”

Doi cunoscuți actori de peste Ocean au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood. Iubirea lor a fost prea multă cât să încapă în scenele serialului în care erau protagoniști, astfel că au decis să continue și în afara camerelor de filmat. Totuși, obiceiurilor lor din intimitate au fost considerate de-a dreptul dezgustătoare. 

Obiceiuri intime ciudate ale actorilor / foto: Pixabay
Obiceiuri intime ciudate ale actorilor / foto: Pixabay

Kristen Stewart și Robert Pattinson, căci despre ei este vorba, s-au iubit fără rețineri și fără vreo jenă. Își exprimau sentimentele prin obiceiuri scârboase, despre care chiar actrița a vorbit în urmă cu ceva timp. 

Kristen Stewart și Robert Pattinson, plăceri ciudate în intimitate!

Kristen Stewart și Robert Pattinson au devenit un cuplu încă din anul 2008. Au filmat împreună pentru serialul „Twilight”, iar chimia dintre ei era importantă pentru reușita celor patru filme din franciză. Chiar dacă o bună perioadă de timp au încercat să își țină idila ascunsă de presă, inevitabilul s-a produs. 

Cu doar o lună înainte de marea lor despărțire, din luna iulie a anului 2012, actrița declara într-un interviu pentru revista Vogue cum partenerul ei își exprima iubirea în cele mai ciudate moduri. Declarația lui Kristen a stârnit multe controverse la acea vreme: 

 „Doamne, sunt atât de îndrăgostită de prietenul meu. Cât aș vrea să fie aici acum. Cred că vreau să fac copii cu el. Îmi place atât de mult cum miroase. Și lui, cum miros eu. Pe bune, adoră să mă lingă la subraț”.

Kristen, adevărul despre relația cu Robert 

Robert Pattinson şi Kristen Stewart
Robert Pattinson şi Kristen Stewart

În ciuda faptului că actrița crezuse că a găsit „tipul perfect” alături de care își dorea să devină mamă, iubirea nu a ținut-o prea mult. 

Imaginile din 2012 în care ea apărea sărutându-se cu Rupert Sanders, regizorul filmului „Snow White and Huntsman” au condus la separarea lor. Nu a fost una definitivă, căci atât Kristen, cât și Robert, au încercat o reconciliere un an mai târziu, însă fără vreun rezultat. 

În anul 2016, actrița a vorbit și despre presiunea publică la care a fost supusă de către public, pentru a avea o relație cu fostul său partener. 

„Oamenii își doreau atât de mult ca eu și Rob să fim împreună, încât relația noastră a devenit un produs. Nu mai era o viață reală și asta a fost groaznic pentru mine. Nu vreau să ascund cine sunt sau să ascund orice fac în viață. Pur și simplu nu vreau să devin parte a unei povești doar pentru divertisment”, a spus atunci Kristen Stewart, pentru The New York  Times Style Magazine. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net