Angelina Jolie, evacuată de pe platourile de filmare, după descoperirea unei bombe neexplodate

Ultima actualizare:

    Angelina Jolie și colegii ei au fost evacuați din Insula FuerteventuraFoto: Getty
Angelina Jolie și colegii ei au fost evacuați din Insula FuerteventuraFoto: Getty

Angelina Jolie (44 de ani) și Richard Madden (33 de ani) au fost evacuați de urgență de pe platourile de filmare ale peliculei „The Eternals”; după ce a fost descoperită o bombă neexplodată, datând din cel de-Al Doilea Război Mondial.

A fost panică pe platourile de filmare ale noului lungmetraj Marvel, pe Insula Fuerteventura, din arhipelagul Insulelor Canare. O parte din insulă a fost evacuată pentru a permite gneiștilor să dezamorseze bomba. Regiunea a fost folosită ca bază a armatei germane în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. 

„Se putea întâmpla orice!”

„A fost terifiant! Bomba e acolo de câteva decenii neatinsă, dar se putea întâmpla orice dacă o atingea cineva din greșeală! Unele dintre cele mai mari staruri de la Hollywood se aflau pe platourile de filmare atunci când a fost descoperită bomba”, a declarat o sursă din staff-ul Marvel, citată de The Sun

Angelina Jolie debutează în universul filmelor cu superori Marvel în „Eternals”, o povestea imaginată de artistul de benzi desenate Jack Kirby în 1976. Filmul este regizat de Chloe Zhao, care a lucrat și la „The Rider” și „Songs My Brothers Taught Me”. Angelina Jolie este „Thena” în „The Eternals”. În film joacă Richard Madden, dar și colegul său din „Game of Thrones”, Kit Harington (32 de ani). Lungmetrajul va fi lansat anul viitor.

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg