Angelina Jolie se simte singură: „Nu vreau să intru în amănunte”

Angelina Jolie (49 de ani) a spus că are în comun singurătatea cu Maria Callas, cântăreața de operă pe care o interpretează în noul ei film, „Maria”.

Angelina Jolie, blondă și cu părul creț, îmbrăcată într-o ținută bej cu maro
Angelina Jolie a vorbit despre noul ei rol (Foto: GettyImages)

Angelina Jolie nu se poate despărți ușor de acest rol

Angelina Jolie a precizat că împărtășește o „oarecare singurătate” cu Maria Callas, care vine din faptul că este o persoană dedicată pe deplin carierei sale.

„Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta pentru că este prea personal, dar există cu siguranță o singurătate și o etică a muncii pe care o avem în comun. Sunt o persoană imperfectă, dar muncesc foarte mult și ea facea la fel. (...) Când joci personaje reale, ele rămân cu tine pentru totdeauna. Simt că o cunosc acum, de parcă ar fi sora mea”, a mărturisit actrița, citată de revista americană People.

Jolie a explicat, de asemenea, că nu știe dacă ea sau Callas s-ar vedea pe ele însele „ca orice altceva decât niște interprete sau niște muncitoare care au ceva specific de făcut” și a subliniat că amândouă ar fi „probabil foarte dure cu noi însene”.

Drama este regizată de Pablo Larraín, care anterior a regizat filmele Jackie și Spencer. Poveste o urmărește pe „soprana americano-greacă în timp ce se retrage la Paris după o viață tumultuoasă în ochii publicului”. În film mai joacă Kodi Smit-McPhee, Alba Rohrwacher, Pierfrancesco Favino și Valeria Golino. Callas a murit la Paris în 1977, în urma unui atac de cord, la vârsta de 53 de ani.

Angelina Jolie se iubește cu un bărbat mai tânăr?

În ultima vreme, s-a zvonit că Angelina Jolie ar fi într-o relație cu rapperul britanic Akala (40 de ani). Cei doi au fost văzuți recent la o petrecere în New York, organizată de actriță și de compania ei, Atelier Jolie. Angelina Jolie a apărut în public de mai multe ori cu Akala, însă nu au confirmat încă relația.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner andreea tonciu png
image png
image png
Paul Andrews jpg
banner Roxana Blagu png
banner andreea esca png
oana zavoranu alex bodi colaj instagram jpg
Banner Marina Voica Sanda Țăranu
image
actualitate.net
image
actualitate.net