Bătălie între ținute la Premiile Grammy 2023! Iată cum au arătat vedetele pe covorul roșu

Ultima actualizare:

Ce seară istorică! Vedetele au defilat, duminică noapte, în rochii excentrice și opulente, la cea de-a 65-a ediție a premiilor Grammy, care a avut loc la Crypto.com Arena din Los Angeles. Click! îți arată care au fost cele mai frumoase ținute purtate de divele de peste Ocean. 

Beyonce

Beyoncé (41 de ani) a devenit cel mai premiat artist din istoria Grammy. Ea a primit patru premii duminică și a ajuns să aibă 32 de trofee în total. Se pare că n-are de gând să se oprească aici și vrea să își păstreze recordul istoric. Cântăreața, care are o avere de 500 de milioane de dolari, a uimit și cu ținuta ei. Diva a purtat o rochie Gucci, în culorile argintiu și auriu, care i-a evidențiat formele și decolteul generos.  

Bebe Rexha

Bebe Rexha (33 de ani) a fost și ea o apariție senzațională pe covorul roșu. Vedeta americană a venit îmbrăcată într-o rochie Moschino, de culoare roz, cu un decupaj îndrăzneț în zona bustului. Artista, care are o avere de 5 milioane de dolari, a accesorizat ținuta cu mănuși lungi asortate și tocuri cu platformă. 

Jennifer Lopez

Când vine vorba de stil, ne putem baza întotdeauna pe Jennifer Lopez (53 de ani). Diva portoricană a arătat spectaculos într-o rochie Gucci, albastră, cu aplicații strălucitoare și franjuri. Evident, nu a lipsit decolteul generos. J. Lo, care deține o avere de 400 milioane de dolari, a ales drept piesă de rezistență un colier cu diamante de la Bulgari. 

Cardi B

Nici Cardi B (30 de ani) nu s-a lăsat mai prejos! Ea și-a făcut apariția într-o rochie Gaurav Gupta, de culoare albastră. Ținuta a inclus detalii structurale în zona capului, un decupaj ce i-a scos în evidență talia și bustul, dar și o trenă lungă. Cântăreața, ce a strâns până acum o avere de 80 de milioane de dolari, nu a câștigat nici un premiu în acest an, dar a fost lăudată pentru ținuta ei extravagantă. 

Heidi Klim

Heidi Klum (49 de ani) este o prezență obligatorie pe covorul roșu! Modelul de origine germană nu ratează nici un eveniment și, desigur, nu se plânge nimeni să vadă o asemenea frumusețe. Vedeta a strălucit la premiile Grammy într-o rochie TheBlonds cu imprimeu tribal, detalii aurii și un decolteu foarte adânc. Heidi, care se laudă cu o avere de 19 milioane de dolari, a asortat rochia fără bretele cu o serie de brățări din aur. 

Meghan Fox

Actrița de 36 de ani, Meghan Fox, a ales o rochie albă lungă din colecția inspirată de „Alice în Țara Minunilor” a designerului libanez Zuhair Murad. Ținuta a avut corset cu ornamente din cristal, ce i-a scos actriței bustul în evidență. În ultimul timp, Meghan, cu o avere de 8 milioane de dolari, a devenit una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu.

Taylor Swift

Nu doar că a dobândit premiul Grammy pentru cel mai bun videoclip muzical, dar Taylor Swift (33 de ani) a și strălucit pe covorul roșu. Artista, care are o avere de 400 de milioane de dolari, și-a făcut apariția într-un compleu personalizat Roberto Cavalli, care a inclus un top cu mânecă lungă și o fustă cu talie înaltă, presărată cu cristale strălucitoare, accesorizată cu cercei din safir mov în valoare de 3 milioane de dolari de la Lorena Schwartz.

Taylor Swift a strălucit într-un compleu Roberto Cavalli (GettyImages)
Taylor Swift a strălucit într-un compleu Roberto Cavalli (GettyImages)

Adele

Optând întotdeauna pentru ținute lejere, dar totuși uimind, și de această dată Adele (34 de ani) a ales să poarte o rochie Louis Vuitton lungă cenușie din catifea, care avea o curea de țesătură asortată și volane în zona umerilor. Artista, ce deține o avere de 220 de milioane de dolari, a purtat bijuterii TIffany & Co.

Adele a ales o rochie din catifea de la Louis Vuitton (GettyImages)
Adele a ales o rochie din catifea de la Louis Vuitton (GettyImages)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net