Culmea bogăției! Beyonce i-a oferit soțului un avion în valoare de 40 de milioane de dolari!

Beyonce, 40 de ani, nu se uită la bani atunci când vine vorba de fericirea soțului ei Jay-Z, 52 de ani. Celebra cântăreață i-a făcut cadou soțului ei, un avion în valoare de 40 de milioane de dolari. 

Beyoncé   muziciană Vârstă: 39 de ani Avere: 400 mil  $ jpeg

Cei doi sunt căsătoriți din 2008 și au o avere comună de aproape două miliarde de dolari. În urmă cu zece ani i-a cumpărat lui Jay-Z de ziua tatălui un avion particular pe care recent l-a reconfigurat, crescându-i valoarea la 40 de milioane de dolari. Avionul are acum două dormitoare spațioase și o bucătărie de lux.

Beyoncé și Jay-Z și-au oferit reciproc o mulțime de cadouri generoase de-a lungul anilor. La urma urmei, ei sunt unul dintre cele mai faimoase și mai bogate cupluri din lume. Avionul privat pe care diva i l-a cumpărat recent soțului ei, de Ziua Tatălui, ar putea fi cel mai scump cadou pe care i l-a oferit vreodată.

Citește și Jennifer Lopez și Beyonce, transformare radicală de look! Au renunțat la părul lung

În centrul aeronavei Bombardier Challenger 850 Beyonce a amenajat un loc de joacă special pentru cei trei copii ai lor și a instalat un sistem de sonorizare de aproape 2 milioane $. Jay-Z are în conturi 1,3 miliarde $.

Beyonce a primit de la Jay-z o insulă privată

Beyoncé nu este singura care cumpără cadouri scumpe. Jay-Z i-a făcut celebrei sale soții sale o mulțime de cadouri, iar cel mai extravagant a fost insula privată în valoare de 20 de milioane de dolari pe care Beyonce a primit-o de ziua ei de naștere. Insula este situată în Florida Keys și are o suprafață de aproximativ 12,5 hectare. 

Indiferent de ocazie, este clar că Jay-Z și Beyoncé le place să-și cheltuiască milioanele sărbătorindu-se reciproc.

Citește și Beyonce și Jay Z ar putea scrie istorie la Premiile Oscar 2022!

Relația dintre Beyonce și Jay-z nu a fost întotdeauna numai lapte și miere. În 2014 au apărut primele zvonuri că Jay-Z e posibil să o fi înșelat pe celebra sa soție. Clipul în care sora lui Beyonce, Solange, a început să-l lovească pe Jay-Z într-un lift a scos la iveală că raperul fusese necredincios cântăreței.

În ciuda dificultăților, Beyonce și Jay-z au reușit să vindece rănile din relația lor și au decis să nu divorțeze. În urmă cu trei ani, solista a adus pe lume gemeni, un băiat și o fetiță, semn că mariajul dintre ea și Jay-Z merge de minune. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net