Caz șocant! O influenceriță a murit la numai 25 de ani: dispăruse complet de pe rețelele de socializare

O tragedie fără margini a lăsat întreaga Brazilie fără cuvinte, dar și alte sute de mii de internauți de dincolo de granițele țării. În vârstă de numai 25 de ani, influencerița Juliana Rocha a murit în condiții misterioase, după ce dispăruse de pe rețelele de socializare de ceva vreme.

Întreaga Brazilie a rămas înmărmurită odată ce a fost făcută publică vestea morții unei faimoase influencerițe din această țară. Juliana Rocha avea numai 25 de ani, iar tânăra deja strânsese sute de mii de fani în mediul online, datorită tutorialelor ei de machiaj. De ceva vreme, ea dispăruse de pe rețelele de socializare, iar, în cele din urmă, a fost făcut public anunțul decesului ei.

Juliana Rocha reușise să adune 200.000 de urmăritori pe Instagram, iar pe TikTok, tânăra deja ajunsese la 250.000 de fani, din toată lumea. După o dispariție din mediul online de aproximativ 2 luni, familia tinerei a anunțat decesul acesteia, cauzând un val de stupoare de-a lungul Braziliei, cât și a Internetului, în general. Imediat ce a fost anunțat decesul tinerei au apărut și nenumărate speculații despre moartea subită a tinerei, potrivit celor de la Spy News.

Tânăra a murit la doar 25 de ani

Ultima postare a tinerei pe contul de Instagram a fost pe data de 24 august, în timp ce pe TikTok nu mai fusese activă din 14 august. „Cu profundă durere și tristețe, familia Julianei Rocha vă informează pe voi, publicul ei și pe cei care au iubit-o, că a murit”, a scris familia tinerei, în mesajul prin care a anunțat decesul acesteia, conform sursei citate.

După cum ne putem imagina, dispariția subită a tinerei a atras și atenția autorităților, care au început o anchetă pentru a stabili ce s-a putut întâmpla cu Juliana Rocha. Cert este că, la acest moment, fanii tinerei au rămas în stare de șoc, iar prietena cea mai bună a acesteia spune că nu își poate explica cum s-a putut petrece o asemenea tragedie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net