Ce au crescut copiii lui Britney Spears! Sunt mai înalți ca ea


    Britney a făcut recent poza cu cei doi fiiFoto: Instagram
Britney a făcut recent poza cu cei doi fiiFoto: Instagram

Copiii lui Britney Spears au crescut foarte mult. Sean Preston a împlinit 15 ani, iar Jayden James Federline are vârsta de 14 ani.

Copiii cântăreței Britney Spears (39 de ani) au crescut foarte mult. Sunt deja adolescenți și au întrecut-o pe mama lor la înălțime. Ei au apărut recent într-o poză împreună cu Britney în apropiere de casa ei din Thousand Oaks, California, SUA. Diva nu a apărut de mult împreună cu cei doi copii ai ei. Băieții sunt crescuți de tatăl lor, fostul soț al lui Britney, Kevin Federline. Artista a pierdut custodia băieților după ce a fost internată la psihiatrie, în 2008, când a luat-o razna. Într-o criză de nebunie, ea și-a ras părul din cap și a atacat un ziarist cu umbrela.

/Britney Spears rupe tăcerea! A vorbit despre problemele sale psihice: «E un drum singuratic»

Britney Spears se luptă să scape de tutela tatălui

Nici de ziua ei nu a fost cu copiii

Cântăreața Britney Spears își petrece mai tot timpul împreună cu iubitul ei, Sam Asghari, de 26 de ani. Ea şi-a serbat și ultima aniversare numai în doi, cu Sam. Spre deosebire de alţi ani, cântăreaţa nu i-a avut alături pe cei doi copii ai ei, Sean Preston, de 14 ani, şi Jayden James, în vârstă de 13 ani, la aniversare, nici anul acesta, nici anul trecut. Diva se înţelege foarte bine cu Asghari, care este fotomodel de profesie.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png