Ce face căsnicia din vedete! J.Lo și Ben Affleck, look total schimbat după nuntă!

Ultima actualizare:

Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut recent o nuntă de vis, iar de atunci cei doi amorezi au fost surprinși în diferite ipostaze, care dovedeau că mariajul le priește amândurora. Iată că ultimele fotografii cu celebrul cuplul arată că Ben și Jen și-au schimbat radical look-ul de când s-au căsătorit, demonstrând că fiecare a avut o influență asupra celuilalt. 

Jennifer Lopez şi Ben Affleck

Jennifer Lopez arată total diferit de când a devenit soția lui Ben Affleck. Diva de la Hollywood, cunoscută pentru aparițiile sale mereu puse la punct, a fost surprinsă total altfel decât s-ar fi așteptat fanii. 

Nu rata: Ben, ţine-ţi mâinile acasă!

J.Lo a trecut de la coafurile impecabile la un păr ondulat, dezordonat, iar vestimentația casual, formată din blugi, bascheți prăfuiți și o bluză șifonată, toate de culoare neagră, au în luat locul ținutelor pline de glamour. 

Hai să vezi și: Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut senzație pe străzile din Milano, în timp ce se aflau la cumpărături

Ben Affleck pe de altă parte a trecut de la alura sa neîngrijită, cu ținute formate exclusiv din blugi și tricou, la un costum elegant de culoare albastră, asortat cu cămașă bleu și ochelari aviator. Actorul a fost surprins pe străzi arătând precum un adevărat James Bond, dovadă că soția sa, J.Lo, i-a dat câteva sfaturi vestimentare. 

Citește toată știrea pe OkMagazine.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net