Ce sexy e Alessandra Ambrosio în costum de baie! N-ai zice că a născut de două ori

Ultima actualizare:

Alessandra Ambrosio (43 de ani) este unul dintre cele mai cunoscute modele din lume. Focoasa șatenă, originară din Brazilia, are o siluetă de invidiat și arată la fel cum o făcea atunci când prezenta pentru Victoria's Secret, fiind unul dintre îngerașii oficiali ai brandului de lenjerie intimă.

Alessandra Ambrosio, într-un costum de baie negru. Iulie 2024
Alessandra Ambrosio are o siluetă de invidiat (Foto: Profimedia)

Între timp, Alessandra, care deține o avere de 80 de milioane de dolari, a devenit mamă. Ea și fostul ei partener de viață, Jamie Azur, au împreună doi copii, Anja Louise (14 ani) și Noah Phoenix (12 ani). Recent, vedeta a fost surprinsă la plajă în Florianópolis, sudul Braziliei.

Alessandra Ambrosio s-a bronzat vara aceasta (Foto: Profimedia)
Alessandra Ambrosio s-a bronzat vara aceasta (Foto: Profimedia)

Alessandra Ambrosio a atras toate privirile pe plajă, îmbrăcată într-un costum de baie negru cu detalii aurii, format din două piese.

Nu e de mirare că arată atât de bine, căci vedeta face sport zilnic și nu pune gura pe dulciuri sau pe carbohidrați.

Ce dietă ține Alessandra Ambrosio

S-a tot spus că pregătirea pentru prezentările Victoria’s Secret este ca un antrenament pentru Jocurile Olimpice. E ste nevoie de efort și muncă grea să arăți ca un înger pe podium. 

„Totul depinde de zi și dacă lucrez pe platou sau lucrez de acasă. La micul dejun consum de obicei ouă și/sau pâine prăjită cu avocado și, după antrenament, în general beau un suc verde. La prânz mănânc o salată împreună cu pui sau pește. Pentru cină, aș putea merge la sushi sau aș putea face grătar brazilian acasă. Am, de asemenea, niște nuci sau un baton proteic în geantă tot timpul în cazul în care mi se face foame în timp ce muncesc”, a explicat manechinul în urmă cu ceva ani, potrivit publicației Harper’s Bazaar.

Alessandra a explicat că face excerciții fizice în fiecare zi, timp de o oră - o oră și jumătate. Uneori, îi place să facă drumeții sau să joace volei alături de prieteni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
mircea bravo la mare jpg
Banner Daniela Gyorfi
Sătul să i se tot adreseze întrebarea pe care nu mai vrea să o audă, și anume de ce a plecat din juriul emisiunii de la Antena 1, Mihai Bendeac a rupt tăcerea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare
serban huidu si mihai gainusa
banner cristina siscanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net