«Cel mai frumos om»! Modelul Jeremy Ruehlemann a murit la vârsta de 27 de ani

Ultima actualizare:

Modelul Jeremy Ruehlemann a murit la vârsta de 27 de ani, a declarat duminică agentul său. Jeremy a lucrat cu branduri precum Ralph Lauren și GQ, agentul său scriind în semn de omagiu: „Când i-ai vorbit, a ascultat cu ochii și urechile. El a fost cu adevărat și va fi întotdeauna unic. Jeremy nu va fi uitat”.

Nu s-a dezvăluit cum a murit sau unde (foto: Instagram)
Nu s-a dezvăluit cum a murit sau unde (foto: Instagram)

Jeremy Ruehlemann a murit!

Modelul din New York City a lucrat cu branduri importante, cum ar fi Superdry și Ralph Lauren, Christian Siriano, John Varvatos, Superdry, Perry Ellis și mulți alții. De asemenea, a apărut în publicații precum GQ și Playhouse Magazine, în filmări de modă și pe podiumurile din întreaga lume.

Jeremy a postat ultima sa fotografie pe Instagram în weekend, când părea să fie în culise pentru o ședință foto cu Tommy Hilfiger. Nu s-a dezvăluit încă modul în care a murit sau unde. Mai multe celebrități internaționale i-au adus un omagiu pe rețelele sociale, unde au avut doar cuvinte de laudă la adresa modelului.

Creatorul de modă Christian Siriano i-a adus un omagiu regretatului model - recunoscând că a fost „una dintre muzele mele și va fi întotdeauna”. 

„Nu am postat niciodată așa ceva, dar să pierzi un prieten care a fost un suflet atât de frumos este foarte greu.

Acest lucru îl fac pentru Jeremy, cel mai frumos om, care a dat atât de multă dragoste tuturor celor pe care i-a întâlnit, indiferent de circumstanțe. El a fost una dintre muzele mele și el va fi întotdeauna. M-a inspirat și îl voi iubi pentru totdeauna.

Trimit toată dragostea mea familiei și prietenilor săi care au pierdut pe cineva atât de special.

Știu că ne vom reîntâlni într-o zi, dar acum vreau doar să-l îmbrățișez. Odihnește-te bine J, cu toții te iubim atât de mult! Trimite dragoste familiei sale astăzi, te rog.”, a scris Christian Siriano pe Instagram.

Ultima sa fotografie pe Instagram de la ședința foto cu Tommy Hilfiger
Ultima sa fotografie pe Instagram de la ședința foto cu Tommy Hilfiger

Și fotomodel Lexi Wood a apelat la Instagram pentru a scrie un post în amintirea lui Ruehlemann, pe care l-a descris ca fiind „sufletul pereche” și „cel mai bun prieten” al ei: „L-am cunoscut pe Jeremy când aveam 15 ani, în ziua în care l-am cunoscut am știut că inima mea va fi plină pentru totdeauna, el este sufletul meu pereche, cel mai bun prieten al meu, sprijinul meu, familia mea, lumina mea, dragostea mea, flacăra mea geamănă... Puteam să merg mai departe pentru că era atât de special”. 

Postarea a inclus o serie de fotografii cu cei doi împreună, precum și mesaje din trecut împărtășite între cei doi arătându-și dragostea unul față de celălalt. Ea a declarat că tocmai îl văzuse joia trecută: „Dragostea lui va curge veșnic prin această lume. Am fost cu Jeremy joi și în acel moment nu știam că să te sărut și să te țin pentru ultima oară va fi cea mai memorabilă zi din viața mea”.

Cântăreața Demi Lovato a comentat postarea de pe Instagram, unde a transmis condoleanțe: „Trimite atât de multă dragoste”, a scris ea. Directorul de creație al Halston, Ken Downing, a oferit, de asemenea, condoleanțe și și-a exprimat respectul față de model.

Make-up artistul Hung Vanngo a recunoscut că Jeremy avea „un impact atât de mare asupra tuturor celor pe care îi întâlnea”: „Sfâșiat de vestea că dragul meu prieten @Ruehlemann nu mai este. El a avut un impact atât de mare asupra tuturor celor pe care i-a întâlnit. În această industrie întâlnești o mulțime de oameni, dar el a fost unul dintre acei oameni care, chiar dacă l-ai întâlni o dată, el ar avea o parte din inima ta pentru totdeauna. Echipa mea și cu mine iubim și prețuim timpul pe care l-am avut lucrând cu el. Un prieten adevărat, vei fi iubit și amintit pentru totdeauna. PAR Jeremy”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net