Fetele de la The Cheeky Girls revin în forță! Monica și Gabriela au lansat o melodie, după aproape 20 de ani de pauză

Au devenit faimoase atunci când au participat la audițiile pentru Popstars: The Rivals, în anul 2002. Gemenele de la Cheeky Girls revin în industria muzicală cu o piesă nou-nouță și speră să intre din nou în atenția publicului!

image
Monica și Gabriela se ocupă acum de vânzarea mașinilor

Surorile gemene Gabriela Irimia și Monica Taylor, în vârstă de 39 de ani, cunoscute hitul „The Cheeky Song (Touch My Bum)" au făcut un anunț neașteptat pe contul lor de Instagram! Revin în peisajul muzicii cu o nouă piesă numită „Let's Have Fun". 

Citește și: Monica și Gabriela au pozat topless

Noua piesă a duo-ului pop românesc este scrisă de mama lor, Margit, care a scris și primul lor hit pop și le-a gestionat ascensiunea în muzică până la apariția lor în show-ul de talente ITV.

Ritmul piesei lansate seamănă izbitor cu cel pe care îl aveau piesele de acum 20 de ani ale gemenelor, iar versurile nu au o complexitate aparte. Referenul este unul simplu: „Vrem doar să ne distrăm obraznic. Doi este mai bine decât unul, mm-mm. Vrem doar să ne distrăm de două ori mai mult, doi este e mai bine decât unul". 

Duo-ul a apărut recent la emisiunea de prânz al lui Steph de pe Channel 4, când au sărbătorit 20 de ani de la audiția lor pentru concursul de canto care avea să le aducă în atenția publicului. The Cheeky Girls, care au fost descrise drept „cel mai nereușit număr pe care l-am văzut vreodată” de către Pete Waterman, au discutat și despre noul lor single, „Let's Have Fun”, care a fost scris de mama lor, Margit.

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png

Gabriela a spus: „Melodia a fost compusă pentru a sărbători aniversarea a 20 de ani de la apariția noastră TV. Se numește «Let's Have Fun».  Bineînțeles, formația The Cheeky Girl pune preț pe distracție. Versurile ne îndeamnă să ne bucurăm de viață și pur și simplu să fim fericiți". 

The Cheeky Girls au făcut furori între anii 2002 și 2004

În ciuda criticilor din partea arbitrilor Popstars, The Cheeky Girls au lansat patru hituri între 2002 și 2004 și au cântat în fața unui număr de 100.000 de persoane, la apogeul carierei lor. Succesul lor s-a stins rapid și au ajuns să intre într-un con de umbră. Fiecare dintre cele două surori s-a confruntat cu dezamăgiri personale și cu probleme financiare. Gabriela și Monica lucrează, în momentul actual, în domeniul vânzărilor, dar nu se văd zilnic la muncă pentru că lucrează în locuri diferite. 

Despre timpul petrecut în lumina reflectoarelor, Gabi spunea: „Oamenii cred că a fi o stea pop înseamnă să ai o viață atât de plină de farmec. Este adevărat că am călătorit prin lume și am întâlnit o mulțime de oameni, dar fiecare mișcare a fost dictată. Ce am mâncat, ce am purtat, persoanele pe cazare le-am cunoscut".  

Vezi și: Una dintre gemenele de la Cheeky Girls s-a căsătorit

Atât Monica, cât și Gabriela sunt de părere că vor renunța, într-o zi, definitiv la proiectul Cheeky Girls pentru că nu se pot imagina urcând pe scenă la 60 de ani, în haine provocatoare și distrând publicul. Deși activitatea muzicală a fost una care le-a adus satisfacții și venituri considerabile, nu este una pe care și-o doresc să o practice până la adânci bătrâneți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image png
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
plaje largite mamaia jpeg
alina ilan laufer jpeg
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png
Margot Robbie și Ryan Gosling jpg
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg