Cindy Crawford, fabuloasă la 56 de ani, alături de fiica ei, la un eveniment de gală în Paris

Ultima actualizare:

Cindy Crawford, 56 de ani, a întors toate privirile când a apărut la Fashion Week, în Paris, alături de fiica ei, care îi seamănă leit. 

Cindy Crawford fabuloasă la 56 de ani, alături de fiica ei, la un eveniment de gală în Paris
Cindy Crawford fabuloasă la 56 de ani, alături de fiica ei, la un eveniment de gală în Paris

Cindy Crawford, 56 de ani, una dintre cele mai de succes modele din domeniul modei, a avut o apariție de zile mari la Fashion Week în Paris, unde a sosit alături de fiica ei Kaia Gerber. 

Cindy a apărut într-o ținută suprinzătoare și foarte modernă. Ea a purtat o fustă lunfă din tul cu volane, pe care a asoratat-o în mod neașteptat cu un tricou și ochelari de soare.

Naturalețea și aerul tineresc al legendarului model a fost extrem de apreciat toți cei prezenți. Cindy Crawford a venit pentru a o susține pe fiica ei, Kaia Gerber, care nu numai că îi seamănă leit mamei sale, dar i-a călcat pe urme devenind un model de succes. 

Cindy Crawford s-a întâlnit în cadrul evenimentului de modă din "Orașul Iubirii" cu vechi colege de podium cu ar fi Naomi Campbell sau Helena Christensen. 

Crawford nu s-a sfiit să se fotografieze alături de modele tinere din generația nouă, cum ar fi Gigi Hadid, dovedind că alura ei rafinată este atemporală și poate face față cu succes generației actuale. 

Cindy Crawford a postat pe pagina de socializare imagini de pe străzile din Paris, în special o reclamă la brandul Celine, în care apare chiar fiica ei. 

Cindy Crawford își menține silueta cu o disciplină draconică

Cindy Crawford a fost unul dintre cele mai faimoase modele ale anilor '90 și una dintre preferatele designerilor de la acea vreme, alături de Naomi Campbell, Claudia Schiffer sau Linda Evangelista. 

Cindy a reușit să-și păstreze silueta de invidiat chiar și în prezent și mărturisește că face mult sport și este foarte atentă la alimentație. 

Modelul chiar a pozat recent pentru o revistă în costum de baie și a demonstrat că disciplina pe care și-a însușit-o de-a lungul timpului chiar o ajută să aibă un fizic de invidiat. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net