Costumul purtat de Prințesa Leia în „Războiul Stelelor”, vândut cu 175.000 de dolari

Ultima actualizare:

Un bikini auriu purtat de regretata actriţă Carrie Fisher în „Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi” a fost vândut cu 175.000 de dolari la o licitaţie, potrivit News.ro. Costumul este unul dintre cele mai cunoscute din istoria filmului.

Carrie Fisher, în rolul Prințesei Leia
Carrie Fisher, în rolul Prințesei Leia Organa (Foto: Profimedia)

Acest costum include un sutien, bikini, inele pentru şolduri, o brăţară pentru braţ şi una pentru mână. Carrie Fisher, care a jucat rolul Prinţesei Leia Organa în filmele „Star Wars”, a afirmat că a crezut că regizorul George Lucas glumeşte când acesta i-a arătat costumația.

Lui Carrie Fisher nu i-a plăcut să poarte acest costum 

Carrie Fisher a mărturisit într-un interviu pentru NPR, acordat cu o lună înainte să moară la 60 de ani, în 2016, că s-a simţit „aproape goală” purtând aceste piese vestimentare, adăugând că acest lucru a făcut-o să se simtă inconfortabil pe tot parcursul filmărilor.

Carrie Fisher a mai dezvăluit că în timpul filmărilor a fost stresată. Ea trebuia „să stea foarte dreaptă pentru că nu putea să aibă linii, cum sunt cutele. Nu erau permise cutele, deci trebuia să stau foarte, foarte dreaptă”. O aeronavă în miniatură Starfighter care a fost folosită la filmările pentru primul film „Războiul Stelelor” s-a vândut cu 1,5 milioane de dolari. Carrie Fisher a murit pe data de 27 decembrie 2016, după ce intrase în stop cardiac, cu patru zile mai devreme, în timpul unui zbor transatlantic.  

Heritage Auctions, care a organizat licitaţia, a menționat că obiectul este unul dintre cele doar două miniaturi pentru filmări create pentru producţie. De asemenea, o baghetă folosită de Daniel Radcliffe în filmul „Harry Potter şi prizonierul din Azkaban” a obţinut 52.000 de dolari, iar un ciocan de recuzită din filmul „Thor” s-a vândut cu 81.000 de dolari.

Iar o ţinută purtată de Macauley Culkin în primul film „Singur Acasă” s-a vândut cu 47.500 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Karmen Minune are o familie frumoasă
KYLIE JENNER LENJERIE INTIMA ELLE jpg
IMG 6943 jpeg
christina aguilera halloween brad jpg
Banner Mihai Traistariu
Banner Octavian Dobrota
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
antonia si fata maya 5 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net