Cum arată actrița Helen Mirren la 76 de ani, într-o rochie care i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Ultima actualizare:

Helen Mirren a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu apariția ei absolut superbă de pe covorul roșu la un eveniment de gală, de la New York. Actrița în vârstă de 76 de ani arată fabulos în într-o rochie strâmtă pe trup cu paiete, care îi punea în evidență silueta armonioasă și alura tinerească.

image

Helen Mirren, una dintre cele ai apreciate actrițe de la Hollywood, și-a făcut apariția pe covorul roșu, la un eveniment din New York, unde a demonstrat tuturor că frumusețea și eleganța nu au vârstă.

Artista în vârstă de 74 de ani a avut o apariție îndrăzneață și plină de strălucire. Helen Mirren a purtat o rochie midi cu paiete argintii care îi punea în evidență talia și silueta de invidiat în ciuda vârstei. Hellen Mirren a apărut zâmbitoare și relaxată la eveniment de marcă din lumea teatrului ce s-a ținut la New York. 

Helen Mirren a purtat pe cap o bentiță din catifea neagră și a preferat să-și păstreze părul în culoarea naturală de alb cărunt, care-i conferă în mod surprinzător un aspect tineresc, notează Daily Mail

Hellen Mirren a primit un premiu prestigios pentru întreaga sa carieră

O veterană a cinematografiei, dar și a scenei teatrului, Helen Mirren a fost dintotdeauna o prezență asumată și echilibrată care a fascinat prin naturalețe și rafinament.

Într-o eră în care toate vedetele de la Hollywood cedează presiunii de a apela la diverse intervenții estetice pentru a nu-și arăta vârsta, Helen Mirren își etalează cu dezinvoltură chipul cu ridurile specifice vârstei care-i conferă și mai multă expresivitate. 

Helen Mirren a fost premiată weekend-ul pentru întreaga sa carieră în cadrul evenimentului Screen Actors Guild și a ținut un discurs emoționat în fața unei săli pline de staruri care au ovaționat-o pe artistă pentru câteva minute. 

Mirren a declarat că în cariera ei s-a ghidat după o mantră foarte importantă ,,Nu întârzia și nu face pe nebunul". 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net