Cum arată Linda Evangelista, la cinci ani după ce chipul i-a fost distrus de operațiile estetice

Linda Evangelista, în vârstă de 57 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate modele ale tuturor timpurilor. O procedură cosmetică nereușită a desfigurat-o și a făcut-o să îi fie teamă să iasă pe stradă sau să privească în oglindă. Cu toate acestea, Linda este determinată să-și reia viața, iar recent a fost surprinsă pe străzile din New York City. 

Linda Evangelista, desfigurată de o procedură estetică nereușită
Linda Evangelista, desfigurată de o procedură estetică nereușită

Frumusețea Lindei Evangelista era de necontestat. Modelul avea un trup filiform și niște trăsături de revistă. Din dorința de a ține ridurile departe, Linda a trecut pragul cabinetului medicului estetician cu ani în urmă.

Citește și: Linda Evangelista, primele imagini după ce a fost desfigurată de procedurile estetice 

Rezultatul procedurii pe care a urmat-o a fost, însă, unul dezastruos. După intervenție, Linda s-a confruntat cu retenția de apă în exces și cu grăsimea nedorită, iar întregul chip i-a fost pur si simplu desfigurat. 

După cinci ani în care a evitat să se expună public, Linda a rupt tăcerea și a vorbit, într-un interviu pentru People, despre trauma prin care a trecut. Mai mult decât atât, a acceptat să fie protagonista unui pictorial.

Vezi aici cum arată Linda Evangelista la cinci ani după ce chipul i-a fost ruinat de operațiile estetice 

Vedeta face un alt pas spre vindecare, iar zilele trecute a fost surprinsă pe străzile din New York. Deși nu mai seamănă deloc cu modelul de top pe care îl cunoaștem cu toți, Linda are același zâmbet fermecător și transmite aceeași energie pozitivă.

Vezi și: Cum a fost surprinsă Linda Evangelista pe stradă. Nu o recunoști dacă nu știi cine e 

Modelul cu greu ar fi putut fi recunoscut de către trecători pentru că a ales o ținută casual, simplă și nu a purtat strop de machiaj. În plus, și-a strâns părul într-un coc lejer și a purtat o pereche de ochelari supradimensionați.

Linda Evangelista își caută dreptatea în instanță

Linda Evangelista, în vârstă de 57 de ani, a declarat că o procedură de rutină pentru înlăturarea grăsimii, numită CoolSculpting, a deformat-o permanent, a afectat-o emoţional şi, în final, a obligat-o să se retragă.

Un medic a diagnosticat-o cu PAH, un efect secundar rar al procedurii, care afecterază 1% dintre pacienţi. În unele cazuri, cum este cel al Lindei, zonele afectate nu mai pot trece cu liposucţie şi nu pot fi controlate prin diete sau sport. Vedeta povestea că pur și simplu ajunsese să se teamă să se întâlnească cu amicii sau cunoscuții pe stradă. 

Fotomodelul a dat compania care fabrică produsul în judecată și solicită daune în valoare de 50 de milioane de dolari. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net