Cum și-a cucerit Novak Djokovic soția. Gafa pe care a făcut-o chiar la prima întâlnire

Ultima actualizare:

Novak Djokovic este căsătorit încă din 2014 cu frumoasa Jelena. Puțini știu, însă, de ce relația lor a eșuat la început și ce gafă a făcut campionul la prima întâlnire.

Novak Djokovic este căsătorit de mulți ani cu JelenaFoto: Facebook
Novak Djokovic este căsătorit de mulți ani cu JelenaFoto: Facebook

Cum a decurs prima întâlnire dintre Novak Djokovic și Jelena

Totul a fost dificil la început, atunci când au mers la prima lor întâlnire. Într-un videoclip din 2016, produs împreună cu Jacob's Creek înainte de Australian Open, Novak Djokovic și-a amintit că aproape și-a pierdut șansele cu Jelena, după prima lor întâlnire, la Monte Carlo, la un bar de sport, scrie mirror.co.

„În ochii mei, la acea vreme, acela era un loc foarte exclusivist să ieșim”, a dezvăluit el.  „Am vrut să o impresionez, așa că am găsit acel restaurant foarte bun”. Atunci Jelena nu a fost impresionată de alegerea locului și nici de ceea ce i-a comandat. 

Gafa pe care a făcut-o Novak Djokovic

Jelena a dezvăluit: „A fost un moment incomod, a vrut să comande pentru mine și nu a fost ceea ce mă așteptam”. Novak a crezut că a comandat friptură pentru ea, deoarece era preferata ei, totuși a fost îngrozit când și-a dat seama că a greșit și i s-a servit o farfurie cu carne crudă.

L-am chemat pe chelner și i-am explicat că friptura nu este prea făcută”, a spus el, dar apoi i-a fost rușine când i s-a transmis: „Ați comandat friptura tartar, este întotdeauna servită crudă”.

Novak și Jelena s-au logodit în 2013

Cei doi s-au logodit în 2013 și s-au căsătorit în iulie 2014, într-o mică ceremonie la o stațiune de lux, de pe litoral, la Aman Sveti Stefani, cu vedere la Mărea Adriatică. Novak spunea pe atunci: „Văzând-o pentru prima dată în rochia de mireasă, zâmbind și mergând spre mine... Arăta ca un înger".

Mamă a doi copii, Jelena este o femeie de afaceri și este o mare fană a Instagramului. Ea împărtășește adesea fotografii cu familia lor. Djokovic susține, în prezent, că soția sa este secretul succesului său, iar Jelena i-a fost întotdeauna cel mai mare susținător.

Finala masculină la US Open: Novak Djokovic vs. Daniil Medvedev

Duminică, 10 septembrie, finala masculină a turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, se va disputa între sârbul Novak Djokovic şi rusul Daniil Medvedev. 

Djokovic (37 ani) va încerca să obţină al 24-lea său titlu de Mare Şlem şi să egaleze astfel recordul absolut, deţinut de australianca Margaret Court.

Sârbul s-a impus de trei ori la New York (2011, 2015 și 2018), iar acum îl va înfrunta pe campionul din 2021. Djokovic se află la a zecea finală la Flushing Meadows.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net