Delir la o emisiune cu Jennifer Aniston în care a vorbit despre Adam Sandler

Ultima actualizare:

Jennifer Aniston, invitată la celebra emisiune „The Tonight Show with Jimmy Fallon” a adus sala în delir vorbind despre bunul ei prieten Adam Sandler. Actrița a făcut mărturisiri haioase despre actorul care îi este partener în filmul „Murder Mystery 2”.

image

Actrița în vârstă de 54 de ani și-a făcut apariția la emisunea îmbrăcată într-o rochie neagră care i-a scos în evidență silueta, iar ea a arătat fenomenal. Foarte veselă și plină de umor, Jennifer Aniston a vorbit despre Adam Sandler și a provocat hohote de râs cu dezvăluirile amuzante despre actor.

Vedeta din „Friends” a povestit la „The Tonight Show with Jimmy Fallon” că Adam o tachinează mereu cu privire la alegerile ei proaste când vine vorba de iubiții ei, scrie Vanity Fair.

Jennifer a povestit că l-a cunoscut pe Adam (56 de ani) la Jerry's Famous Deli, de pe bulevardul Ventura, pe când ea avea de 20 de ani, iar el, 22.

Întrebată dacă și-au dat sfaturi unul altuia de-a lungul anilor, Aniston a spus:

„Ei bine, dacă eu primesc ceva de la el, este un 'Ce faci?!'. Iar De obicei, legat de o persoană cu care mă întâlnesc, 'Ce se întâmplă? Ce e în neregulă cu tine?', a spus Jennifer, imitându-l pe actor.

Jennifer Aniston, „farmacia” lui Adam Sandler

Actrița care a făcut de multe ori pereche cu Adam Sandler în mai multe filme de comedie a spus că are grijă de el ca de un copil. Și, întotdeauna, când sunt împreună la filmări are la ea tot ce îi poate face bine bunului ei prieten.

„Dar îmi place foarte mult să am grijă de el. Pentru că el este atât de preocupat să aibă grijă de toți ceilalți, ceea ce chiar face, dar nu are grijă de el însuși. Îmi pare rău că spun lucrurile astea la televiziunea națională, Adam, dar trebuie să se știi asta”, a mărturisit Aniston, spunând că acesta este marele lui defect.

„ Am un mic arsenal de ierburi în rulotă și îi prepar smoothies când pot, îi dau tot felul de ierburi chinezești când se simte epuizat. Sunt ca o farmacie mobilă. Da, eu sunt medicul de pe platoul de filmare”, a glumit Jenn.

Cum s-a îmbrăcat Sandler la o cină șic

Jennifer a dezvăluit cum a decurs o cină, în Italia, alături de Adam Sandler și soția lui, Jackie.

„Jackie arăta atât frumos, într-o rochie de-ți lua ochii”, a spus fosta soție a lui Brad Pitt. „Avea părul aranjat atât de șic și el apare în pantaloni scurți de baschet. Pantaloni scurți de baschet din satin și cu adidași în picioare. Și cu o haină velur turcoaz care nu avea nicio treabă”.

Aniston a sublinit apoi că Vogue l-a făcut pe Adam un style icon.

„Iar el a reacționat: 'Vogue a scris că sunt uimitor așa'. Deci, da, mulțumesc, Vogue”, a încheiat Jennifer Aniston.

Pentru premiul „Mark Twian”, Adam Sandler a renunțat la pantalonii scurți

Jennifer a declarat că a fost o „mare onoare” să fie alături de Adam, weekendul trecut, când el a primit premiul Mark Twain pentru cel mai bun umor american, la Kennedy Center Honors din Washington.

„A fost mai emoționant decât mă așteptam, pentru că nu fusesem până acum la Centrul Kennedy”, a spus ea. „Așa că am fost pentru prima mea oară acolo, și mai mult de atât, ne-am putut onora prietenul,  la Centrul Kennedy pentru premiul Mark Twain.”

Jimmy a subliniat că Adam chiar s-a îmbrăcat adecvat pentru această ocazie și a purtat costum.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net