Jennifer Aniston, devastată de moartea tatălui! Celebrul actor din ”Tânăr și neliniștit” a decedat la vârsta de 89 de ani

Ultima actualizare:

Jennifer Aniston (53 de ani) este devastată după moartea tatălui ei. Celebrul actor din ”Tânăr și neliniștit” s-a stins din viață pe 11 noiembrie, dar decesul a fost anunțat abia luni, 14 noiembrie. 

Jennifer Aniston, devastată de moartea tatălui! Foto: colaj/Instagram
Jennifer Aniston, devastată de moartea tatălui! Foto: colaj/Instagram

John Anthony Aniston a murit al vârsta de 89 de ani. Anunțul morții actorului din serialul ”Days of Our Lives” a fost făcut chiar de fiica sa, Jennifer Aniston, pe Instagram.  

„Dragă tată... John Anthony Aniston. Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai înălțat spre ceruri în pace - și fără durere. Și nu mai puțin pe 11/11!

Întotdeauna ai avut o sincronizare perfectă. Acest număr va avea pentru totdeauna o semnificație și mai mare pentru mine acum. Te voi iubi până la sfârșitul timpurilor”, este mesajul pe care l-a postat actrița din „Friends”. Textul publicat pe Instagram este însoțit și de câteva imagini în care Jennifer apare alături de tatăl său.

Tatăl lui Jennifer Aniston s-a născut în Creta

John Anthony Aniston, pe numele său adevărat Ioannis Antonios Anastasakis, s-a născut în Creta, în 1933, dar a venit în SUA împreună cu familia sa când avea doar doi ani.

Tatăl lui Jennifer Aniston a jucat în serialul ”Days of Our Lives”, din 1985 și până în zilele noastre, interpretând rolul lui Victor Kiriakis. În 2022, actorul a primit un premiu Emmy pentru întreaga carieră. 

Tatăl lui Jennifer Aniston a primit și o nominalizare la Daytime Emmy, în 2017. Fiica sa, faimoasa vedetă din Friends, are 8 nominalizări la Premiile Emmy, câștigând trofeul o singură dată, în 2002.

Vezi și: Ross și Rachel s-au reunit la duș. Celebrii actori din Friends, Jennifer Aniston și David Schwimmer, moment savuros pentru fani

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net