Doliu la Hollywood! Actorul James Caan a murit la 82 de ani

Doliu la Hollywood! Actorul James Caan, cunoscut pentru rolul gangsterului Sonny Corleone, a murit la vârsta de 82 de ani. Anunțul trist a fost făcut de către membrii familiei. 

James Caan a murit la 82 de ani
James Caan a murit la 82 de ani

James Caan a murit în cursul serii de miercuri, 6 iulie, însă familia actorului a făcut anunțul trist abia o zi mai târziu, joi. În cuvintele scrise de membrii îndurerați ai familiei nu se precizează care a fost cauza decesului îndrăgitului actor. 

Familia a anunțat trecerea în neființă a celebrului actori, prin intermediul unui mesaj scris pe Twitter. Persoanele apropiate ale lui James Caan au solicitat să le fie respectată intimitatea în această perioadă extrem de dificilă și nu au dorit să ofere amănunte suplimentare despre sfâșitul actorului. 

„Cu mare tristețe vă informăm despre moartea lui Jimmy în seara zilei de 6 iulie. Familia apreciază valul de iubire și sincere condoleanțe și vă cere să continuați să le respectați intimitatea în această perioadă dificilă”, au fost cuvintele scrise de aceștia.  

Născut la New York, în cartierul Bronx, în 1940, James Caan l-a interpretat în 1972 pe Sonny Corleone în „Naşul”, celebrul film regizat de către Francis Ford Coppola.

James Caan, o carieră de peste șase decenii

Cariera lui James Caan a fost una cu adevărat impresionată și s-a întins pe o perioadă de nu mai puțin de șase decenii. 

Născut la New York, în cartierul Bronx, în 1940, James Caan l-a interpretat în 1972 pe Sonny Corleone în „Naşul", clasicul film al lui Francis Ford Coppola despre mafia italiano-americană. Interpretarea i-a adus o nominalizare la Premiile Oscar pentru „cel mai bun actor într-un rol secundar".

Un alt rol cunoscut al lui James Caan a fost cel al lui unui scriitor sechestrat de o femeie diabolică, cu grave probleme de natură psihică. Este vorba despre pelicula „Misery" (1990), adaptare a cărţii lui Stephen King.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net