Disney face un nou film ”Singur acasă”

Ultima actualizare:

    ”Singur acasă” este cea mai de succes comedie de Crăciun din istorieFoto: GuliverGetty Images
”Singur acasă” este cea mai de succes comedie de Crăciun din istorieFoto: GuliverGetty Images

Disney se pregătește pentru un nou film ”Singur acasă”. În locul lui Macaulay Culkin, puştiul care a făcut celebră pelicula, dar acum 38 de ani, şefii companiei se gândesc să aducă un copil reprezentativ pentru noua generație.

Preşedintele executiv al companiei Disney, Bob Iger, a confirmat că filmul ”Singur acasă”, din 1990, va avea o nouă versiune. Cea mai de succes comedie de Crăciun din istorie va fi “reimaginată” pentru noua generaţie. În filmul original, Macaulay Culkin, care era la acea vreme un puşti de opt ani, rămâne singur acasă de sărbători din greşeală. Actorul, care a avut probleme cu drogurile, după ce a crescut, şi nu a mai obţinut niciodată roluri de mare suucces, a venit cu ideea ca filmul să fie relansat într-o nouă versiune. Însă nu se pune problema să joace în noua peliculă, deşi unii fani şi-au manifestat dorinţa ca el să joace de astă dată rolul tatălui.

Celebrități Uite cum arată astăzi casa unde s-a filmat «Singur acasă»! Uite cum arată astăzi casa unde s-a filmat «Singur acasă»!

Cum arată acum fratele lui Macaulay Culkin , micuţul care uda mereu patul în “Singur acasă”

Filmul a intrat în Cartea Recordurilor

Filmul ”Singur acasă” original încă adună în faţa televizoarelor toată suflarea în perioada sărbătorilor de iarnă, la peste un sfert de secol de la lansare! Cea mai de succes comedie de Crăciun din istorie va împlini 28 de ani la 16 noiembrie. Filmul care a avut un buget de 18 milioane de dolari a adus încasări record de peste 476,7 milioane de dolari. La lansare, nimeni nu se aştepta că va avea aşa un imens succes. Ideea filmului a aparţinut scenaristului John Hughes, care l-a descoperit pe Culkin şi a scris povestea special pentru el. Filmul a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a rezistat în topuri 12 săptămâni la rând şi a avut cele mai mari încasări din lume în 1990. De aceea au fost realizate alte 4 filme cu aceeaşi temă: “Singur acasă 2: Lost in New York” (1992), Singur acasă 3” (1997), “Singur acasă 4” (2002). Disney se pregătește pentru un nou film ”Singur acasă” pentru noua generaţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net