Dita Von Teese, în chiloți prin grădină! Imagine interzisă cardiacilor

Dita Von Teese (51 de ani), pe numele ei real Heather Renée Sweet, le-a arătat fanilor noua ei colecție de lenjerie intimă. Cu această ocazie, Regina Burlesque, care se laudă cu o avere de 16 milioane de dolari, s-a pozat într-o grădină japoneză, îmbrăcată într-un set de lenjerie intimă de culoare verde, confecționat din dantelă.

Dita Von Teese, în lenjerie intimă verde într-o grădină
Dita Von Teese s-a pozat în lenjerie intimă (Foto: Instagram)

Dansatoarea a asortat la ansamblul sexy o umbrelă cu motive florale. Dita este o vedetă și o femeie de afaceri americană, cunoscută mai ales pentru show-urile ei burlesque. Ea  are propria linie de îmbrăcăminte - Dita Von Teese Lingerie - și a apărut în numeroase emisiuni de televiziune, conform tabloidului britanic Daily Mail.

Dita Von Teese se iubește cu designerul grafic Adam Rajcevich din 2014. Anterior, ea a fost căsătorită cu controversatul rocker Marilyn Manson, de care a divorțat în 2007.

Cum se menține Dita Von Teese tânără

Dita Von Teese a dezvăluit recentt secretul frumuseții sale și este unul surprinzător: doarme doar pe spate. Vedeta a mărturisit că acest lucru o ajută să nu facă riduri.

„Închid ochii și meditez. Dorm cu palmele în sus, astfel încât să-mi țină umerii pe spate. Uneori mă mișc noaptea, dar am un somn ușor, așa că mă trezesc repede și îmi corectez poziția.”, a dezvăluit ea, în podcastul Dumb Blonde. Dita Von Teese a precizat că folosește cremă cu protecție solară de fiecare dată când iese din casă: „Unele riduri le am de la soare, acelea sunt pentru totdeauna!”.

Pentru a se menține în formă, Dita ține o dietă vegană pe tot parcursul zilei. „Dacă am de gând să mănânc o proteină animală, o fac noaptea. Motivul? Practic, nutriționistul mi-a spus că în acest mod voi avea mai multă energie.”, a explicat vedeta, în urmă cu ceva timp. Dita Von Teese are grijă să nu mănânce produse procesate și se ține departe de zahăr și mâncare de tip fast-food.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
alexandru ion instagram jpg
Adela Popescu si Radu Valcan 2 jpg
Banner Natalia Guberna png
Kate Middleton înmormântare Prințul Philip foto Getty Images (3) jpg
440786466 7446706332064342 4683663588134894571 n jpg
Banner Stefan Bănică Stela Enache
banner bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net