Doliu în lumea filmului. S-a stins din viață o celebră actriță

Cunoscută pentru rolurile sale din serialul „Coronation Street” și programul TV „Last of the Summer Wine”, actrița Barbara Young s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani, joi (27 aprilie). Potrivit fiicei sale, Liza Pulman, aceasta a murit după ce a primit „îngrijiri remarcabile” la Spitalul Addenbrooke din Cambridge, Marea Britanie.

A murit actrița Barbara Young / Foto: Captură video
A murit actrița Barbara Young / Foto: Captură video

Născută la data de 9 februarie 1931, Barbara Young a avut diverse roluri, de-a lungul anilor, printre care și  ITV Coronation Street, în rolul Barbara Platt și, cel mai recent, ca prietena Ritei Sullivan, Doreen Fenwick. Din păcate, celebra actriță a decedat la vârsta de 92 de ani, joi (27 aprilie), la ora 22.30, iar cea care a dat cumplita veste a fost chiar  fiica ei.

„Doar pentru a le spune oamenilor, mama mea frumoasă, genială, caldă și talentată a murit joi seara, la 22.30. Eu și sora mea, Cory, am fost lângă patul ei de spital timp de 30 de ore consecutiv și, în cele din urmă, așa cum se întâmplă atât de des, a murit în absența noastră, cu o asistentă frumoasă pe nume Mercy îngrijindu-se de ea. Grija pe care a primit-o în acele ultime zile la Addenbrookes a fost remarcabilă (...) toți i-au spus cât de mult au iubit-o pe mama mea, cum îi făcuse să râdă”, a transmis fiica actriței, care este cântăreață, pe rețelele sociale, potrivit publicației BBC.

A fost căsătorită cu un faimos scenarist

Totodată, aceasta a ținut să precizeze că mama sa a trăit singură, „fără tatăl meu, timp de 43 de ani, 30 de ani fără o țigară și 20 de ani fără să bea alcool, dar niciodată fără o bătaie de cap. Nu am cuvinte să descriu cât de mult îmi va fi dor de ea”. Barbara Young a fost căsătorită cu Jack Pulman (scenarist de televiziune britanic premiat, ajuns faimos pentru serialul de televiziune BBC din 1976), care a murit la data de 20 mai 1979. Liza Pulman a descris-o pe mama sa pe rețelele sociale ca fiind o femeie „frumoasă, caldă, talentată și strălucitoare”.

Ultimul rol al actriței a fost ca Grandma Sarah (Bunica Sarah n.r) în filmul biografic britanico-german, „The Keeper” în 2018.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net