„Evadarea” lui Sylvester Stallone. Celebrul actor uimește internetul cu noua sa pasiune

Ultima actualizare:

Sylvester Stallone, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, are o nouă pasiune pe care a împărtășit-o fanilor săi de pe rețelele sociale. Starul din „Rocky” a ținut ascuns talentul pe care îl are pentru pictură, iar creațiile sale, uimesc internetul.

Sylvester Stallone. Arhivă personală
Sylvester Stallone. Arhivă personală

Sylvester Stallone a mărturisit recent că a revenit la obicei pe care îl lăsase demult uitării. El a reânceput să picteze, iar ceea ce realizează este cu adevărat uimitor, scrie animazing.com

În cea mai recentă postare de pe rețelele de socializare, Sylvester Stallone, în vârstă de 76 de ani, le-a arătat urmăritorilor săi câteva din lucrările sale, mărturisind că este pregătit să se întoarcă la pictură după o pauză lungă.

„Cel mai minunat lucru la pictură? Este similar cu a scrie un scenariu scurt, dar în loc de cuvinte, folosești linii și culori pentru a-ți spune povestea”, a scris Stallone pe contul său de Instagram, acolo unde a postat mai multe tablouri realizate de el. „A sosit timpul să încep din nou să pictez”, a adăugat actorul.

A trecut mult timp de când Sylvester Stallone nu le-a mai arătat fanilor săi opere realizate de el în timpul liber. Ultima postare a actorului era o imagine cu un tablou care reprezintă afișul Rocky.

Înainte de acest tablou, actorul a postat pe rețeaua de socializare în iunie 2020 o fotografie cu opera sa intitulată „When Love Hurts”. „Acest tablou reprezintă marea tumultuoasă de emoții pe care trebuie să o navighezi pentru a găsi dragostea de durată”, a scris starul de la descriere.

De asemenea, printre operele pe care Stallone le-a expus pe contul său de Instagram se află și tabloul pictat de acesta în 1974. „Înainte să scriu scenariul pentru Rocky, voiam să am o imagine a lui în minte, așa că acesta este modul în care l-am imaginat la acea vreme... Ochii spun o poveste.”, a scris actorul la acea vreme.

Foto: INQUIRE/ Animazing Gallery
Foto: INQUIRE/ Animazing Gallery

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net