Fiul cel mare al lui Beckham, împătimit al tatuajelor! Ce cadou i-a făcut Victoriei

simeon stalpnicul png
Brooklyn are deja 10 tatuaje Foto:Getty

Fiul cel mare al lui Victoria și David Beckham, deja un împătimit al tatuajelor, și-a îmbogățit colecția cu încă un desen pe brațul stâng. Acesta i-a topit cu siguranță inima mamei sale, Victoria, pentru că îi este dedicat! Brooklyn, în vârstă de 18 ani, a adăugat un nou tatuaj coelcției sale, pentru a-și manifesta dragostea pe care i-o poartă mamei sale.

La doar 18 ani, Brooklyn Beckham s-a desprins deja de cuibul părintesc și locuiește singur în New York, unde participă la cursurile unei școli de artă fotografică. Ajunge acasă, în Londra, doar în vacanță, iar mama sa îl așteaptă de fiecare dată cu brațele deschise. Fiul lui David și al Victoriei este extrem de atașat de familia lui și dovedește asta inclusiv prin intermediul tatuajelor, relatează dailymail.co.uk.

simeon stalpnicul png
Tatuajul dedicat VictorieiFoto:Arhivă personală Brooklyn Beckham

Se pare că îi urmează exemplul tatălui său și încet-încet devine dependent de tatuaje, având deja nu mai puțin de 10. Ultimul este dedicat celei care i-a dat viață și care îl susține în toate proiectele sale, oricât de nebunești ar fi acestea. Și-a tatuat într-un loc extrem de vizibil (pe umărul stâng) o inimă alături de trei trandafiri, în mijloc fiind scris MUM („mama”). Gestul tânărului cu siguranță a emoționat-o pe Victoria, care se mândrește cu fiul cel mare ori de câte ori are ocazia. 

simeon stalpnicul png
Victoria a fost sprijinită de familie la prezentarea de modă Foto:Arhivă personală Victoria Beckham

Brooklyn nu a putut fi prezent la ultima prezentare de modă a Victoriei, iar motivul absenței nu a fost participarea la cursurile facultății, ci prezența la un eveniment personal foarte important. Iubita lui, Chloë Moretz, a împlinit 21 de ani, așa că tânărul a petrecut ceva timp alături de ea în Los Angeles.

simeon stalpnicul png
Brooklyn, alături de iubita sa cu 3 ani mai mare Foto:Arhivă personală Brooklyn Beckham

În ciuda faptului că Victoria nu s-a bucurat de sprijinul fiului său preferat, la prezentare au fost prezenți ceilalți membrii ai familiei sale care au aplaudat-o și au încurajat-o așa cum au știut mai bine. 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
accident motilor buun jpeg
celula canceroasa foto Shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg