Gerard Pique a rupt tăcerea! Dezvăluiri surprinzătoare la 2 ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia: „Cel mai bun lucru e că...”

Gerard Pique (37 de ani) și Shakira (47 de ani) au pus capăt relației lor cu mai bine de 2 ani în urmă, însă fostul fotbalist al Barcelonei a vorbit foarte rar despre cea alături de care are doi copii. Recent, în cadrul unui interviu, acesta a rupt tăcerea.

Shakira și Gerard Pique
Shakira și Gerard Pique

„Sunt foarte fericit! Mă simt foarte bine, mă simt privilegiat”

Gerard Pique trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Clara Chia Marti, în vârstă de 25 de ani. Cu toate acestea, fostul fundaș al naționalei Spaniei este încă legat de Shakira, prin prisma celor doi copii pe care îi au împreună, Milan (11 ani) și Sasha (9 ani). De curând, acesta a vorbit despre fosta sa parteneră în cadrul unui interviu pentru CNN Spania, după cum relatează as.com.

„La final, adevărul sau ceea ce se întâmplă, ceea ce apare nu este în conformitate cu felul în care au stat lucrurile. Cel mai bun lucru e că la final sunt înconjurat de cei care mă iubesc, de prieteni, de cei care mă cunosc cu adevărat. Ei știu cine sunt și ce fac și asta îmi dă foarte multă liniște sufletească.

Sunt foarte fericit! Mă simt foarte bine, mă simt privilegiat. Viața pe care am avut-o, să joc pentru clubul vieții mele mai bine de 20 de ani, copii minunați, o familie incredibilă, prieteni de-o viață, cei pe care i-am avut de la școală și încă îi mai am...", a declarat Gerard Pique.

„Shakira este vizibil schimbată în rău”

Shakira și cei doi copii s-au stabilit definitiv la Miami, iar fostul fotbalist are la dispoziție doar 10 zile pe lună pentru a-i vizita pe cei mici. Faimoasa cântăreață și fostul ei iubit au apărut de puține ori în spațiul public în ultima vreme. Totuși, de curând, artista a fost surprinsă pe stradă în timp ce se afla la volan, iar paparazzi spanioli au fost surprinși de transformarea Shakirei.

„Transformarea șocantă a Shakirei. Imaginile care îi îngrijorează pe fani. Artista din Columbia a apărut zilele acestea în câteva imagini care au avut un impact major. Nu e același lucru să apari în viața de zi cu zi și să fii la un concert în fața a 20.000 de fani, dar schimbarea în rău a tras un semnal de alarmă. Shakira este vizibil schimbară în rău în ultimele apariții publice. De altfel, aceste imagini s-au viralizat rapid pe internet. Shakira pare extenuată și stresată”, relatează Marca despre fotografiile cu Shakira.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
banner gabriella nastas si Kamara png
image png
banner pepe png
image png
banner raluca pastrama png
banner sarah Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net