Gigi Hadid, nemachiată la plajă! Fanilor nu le-a venit să creadă cum arată

Ultima actualizare:

Gigi Hadid (28 de ani) și-a etalat frumusețea naturală, zilele trecute, în timp ce făcea plajă. Manechinul american a publicat o imagine în costum de baie, pe pagina sa oficială de Instagram, iar fanii săi au observat imediat că nu poartă machiaj. Gigi, care are o avere de 30 de milioane de dolari, este mândră de cum arată nemachiată și are și de ce! 

Gigi Hadid, într-o rochie bej la Cannes 2023
Gigi Hadid este un model de succes (Foto: GettyImages)

Fostul „îngeraș” de la Victoria's Secret are tenul perfect și nu are deloc nevoie de îmbunătățiri. Îmbrăcată într-un costum de baie colorat, format din două piese, Hadid le-a urat admiratorilor ei „bună dimineața”, în timp ce era așezată în genunchi, pe un șezlong.

Gigi Hadid, nemachiată și îmbrăcată în costum de baie. iulie 2023
Gigi Hadid s-a pozat în costum de baie (Foto: Instagram)

Gigi Hadid și-a etalat și tatuajul dragon, de pe posterior, despre care fanii au speculat că este doar un desen temporar, care se duce după câteva spălări.

Gigi Hadid are un tatuaj pe posterior (Foto: Instagram)
Gigi Hadid are un tatuaj pe posterior (Foto: Instagram)

Gigi Hadid are un copil 

Gigi Hadid este fiica dezvoltatorului imobiliar Mohamed Anwar Hadid (74 de ani) și a fostului manechin Yolanda Hadid (59 de ani). Mai are o soră, Bella Hadid (26 de ani), și un frate, pe Anwar (24 de ani), ambii modele de succes la fel ca ea.

Supermodelul are o fetiță, pe Khai (2 ani), cu fostul său iubit, muzicianul Zayn Malik (30 de ani). „Mereu am vrut să devin mamă, dar nu eram obsedată. Adică nu credeam că m-am născut doar ca să fac un copil. Însă, fiica mea a fost o binecuvântare pentru mine. Sunt foarte fericită că sunt o mamă tânără. Am toată viața înainte alături de ea. Faptul că îi are pe ambii părinți alături de ea mă face atât de fericită!”, a declarat Gigi Hadid, în urmă cu câteva luni. potrivit publicației Today. 

Ea și Zayn împart custodia micuței și au rămas în relații bune, de dragul fetiței lor. Ea a mai dezvăluit că micuța are unele manierisme și tendințe britanice pe care le-a moștenit de la tatăl său: „Este un copil care a crescut în pântecele meu, iar eu am mâncat multă mâncare britanică - fasole, cârnați, curry. Și ea încă mănâncă așa.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net