Halle Barry, poze extrem de rare cu fiica ei la împlinirea vârstei de 15 ani

Ultima actualizare:

Halle Barry în vârstă de 56 de ani și-a surprins fanii pe rețelele sociale cu o postare neobișnuită pentru actriță. Cunoscută ca fiind extrem de discretă în privința copiilor ei, Berry a postat o fotografie cu fiica ei cu ocazia aniversării a 15 ani. Fotografia este însoțită de un mesaj emoționant.

Halle Berry a postat pe Instagram fotografii cu fiica ei. Foto: Instagram
Halle Berry a postat pe Instagram fotografii cu fiica ei. Foto: Instagram

Fiica ei și primul ei copil, Nahla Ariela a împlinit 15 ani, iar mama ei, celebra actriță câștigătoarea unui Oscar, a postat fotografii cu adolescenta, însă Halle Berry nu a renunțat la discreția ei bine cunoscută.

Unul dintre cele mai mari daruri pe care mi le-a dat universul este fiica mea, Nahla. Ea este soarele care nu se estompează niciodată și luna care nu scade niciodată!" împărtășește mama mândră pe Instagram.

"Vă rog, alături de mine, să-i urăm astăzi la mulți ani de 15 ani! Te iubesc, dulce înger", este mesajul actriței pe rețeaua socială care însoțește o fotografie înrămată așezată pe o noptieră și pe care scrie „Te iubesc mai mult”.

Într-o altă fotografie, Nahla este cu spatele la obiectivul aparatului foto, stă întinsă pe un hamac deasupra unei ape și poartă un tricou verde și pantaloni scurți din denim.

Ultima fotografie o înfățișează pe adolescentă într-un pulover oversize cu nasturi, stând picior peste picior și acoperindu-și fața cu o pălărie. Chiar și așa se observă că fata lui Halle Berry este o adolescentă extrem de frumoasă. 

Fiica actriței Hale Berry. Foto: Instagram Halle Berry
Fiica actriței Hale Berry. Foto: Instagram Halle Berry

Pe lângă fiica ei, pe care o are cu fostul ei soț Gabriel Aubry, Berry este și mama unui băiețel în vârstă de 9 ani, Maceo Robert Martinez, pe care îl are cu cel de-al doilea soț Olivier Martinez, și acesta un mariaj care s-a încheiat.

Fiul actriței Halle Berry, în vârstă de 8 ani. Foto: Instagram/ Halle Berry
Fiul actriței Halle Berry, în vârstă de 8 ani. Foto: Instagram/ Halle Berry

Halle Barry a mărturisit recent că trăiește o perioadă bună a vieții ei atât pe plan personal cât și profesional.

Berry a vorbit deschis despre relația pe care o are cu iubitul Van Hunt și despre o „ceremonie de angajament” pe care fiul ei a făcut-o într-un mod inocent și „dulce” anul trecut.

„Aceasta a fost o ceremonie a unui copil de 8 ani pe bancheta din spate a mașinii care a spus: „Mamă, ar trebui să te căsătorești cu el”. Am spus: „Serios, ar trebui să mă căsătoresc cu el?” El a spus: „Da, vă declar soț și soție”. Deci să spunem: „Oh, bine. Suntem căsătoriți!” Dar nu suntem căsătoriți”, a explicat Berry. "Deci asta este ceremonia noastră de angajament. E o prostie. E dulce", a povestit Halle Berry anul trecut.

Despre Van Hunt, actrița a spus: "Cred că mi-am găsit persoana. Mă face fericită”, a spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net