Halsey, ca o „sorcovă” din cap până în picioare! Cum și-a vopsit părul

Halsey (29 de ani) și-a făcut o nouă schimbare de look! Cântăreața americană, care deține o avere de 30 de milioane de dolari, și-a vopsit părul într-o nuanță de roz aprins. Cunoscută pentru stilul ei excentric, artista a făcut furori zilele trecute, atunci când a fost surprinsă de fotoreporterii americani plimbându-se pe o stradă din New York.

Halsey, cu părul roz și îmbrăcată într-o rochie bleu, pe o stradă din New York. Iulie 2024
Halsey și-a vopsit părul roz și și-a pus extensii (Foto: Profimedia)

Ea s-a îmbrăcat într-o rochie tip furou de culoare bleu, cu detalii din dantelă. Părul lung și l-a lăsat să atârne pe spate, iar în picioare a optat pentru o pereche de pantofi cu toc, de culoare roz bombon. Anterior, vedeta a avut părul negru și scurt, însă de-a lungul carierei sale și l-a vopsit de mai multe ori, în tot felul de culori „trăsnite”. Halsey este într-o relație cu actorul canadian Avan Jogia (32 de ani). Ea are un băiețel pe nume Ender Ridley (3 ani), din relația cu scenaristul Alev Aydin.

Cum se menține Halsey în formă

Halsey a vorbit anterior despre importanța unui stil de viață echilibra. În loc să urmeze diete extreme sau remedii rapide pentru slăbit, ea se concentrează pe consumul de alimente sănătoase, bogate în nutrienți. Dieta ei constă în principal din alimente neprocesate, inclusiv fructe, legume, proteine slabe ș cereale integrale. Acestea oferă nutrienți esențiali care susțin sănătatea generală și bunăstarea. Alegeri pe bază de plante: Deși Halsey nu este strict vegană sau vegetariană, ea încorporează o cantitate semnificativă de alimente pe bază de plante în dieta ei. Ea spune că această abordare nu numai că aduce beneficii sănătății ei, dar se aliniază și principiilor ei de sustenabilitatea mediului.

De asemenea, Halsey se asigură că bea multă apă. Hidratarea este o componentă cheie a unui stil de viață sănătos. Ea bea multă apă pe tot parcursul zilei pentru a-și menține nivelul de energie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net