Helena Christensen nu îmbătrânește! La 53 de ani, a devenit imaginea unei colecții de lenjerie intimă

Ultima actualizare:

Helena Christensen, în vârstă de 53, demonstrează încă o dată că trecerea timpului nu își pune deloc amprenta asupra sa. Renumitul model al anilor '90 a realizat un pictorial provocator, iar imaginile sunt unele fabuloase. 

image

Helena Christensen este imaginea unei colecții de lenjerie intimă, la 53 de ai. Cu niște picioare tonifiate, un abdomen plat și un decolteu irezistibil, Helena a îmbrăcat mai multe articole vestimentare și s-a dovedit a fi lipsită de inhibiții.

Rujul de o nuanță roșu aprins a fost detaliul care a contrastat cu lenjeria intimă neagră. Un lucru este cert, modelul arată la fel de bine ca acum 20 de ani și încă poate stârni invidie în rândul celor mai tinere dintre noi. 

Aici puteți vedea cel mai recent pictorial al Helenei Christensen 

Citește și: Helena Christensen, pictorial incendiar în junglă 

Helena Christensen a făcut furori la începutul anilor '90 datorită trupului tras ca prin inel, dar şi a privirii care ar fi putut cu uşurinţă să fure inima oricui. Cariera Helenei a început în 1986, când frumoasa șatenă a câștigat titlul de Miss Universe Danemarca. În scurt timp a ajuns să colaboreze cu nume rezonante din industria modei și să se facă remarcată. 

Helena Christensen a defilat cot la cot cu Linda Evangelista și Naomi Campbell 

În scurt timp, ea a devenit una din supermodelele anilor ’90, alături de Linda Evangelista, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson și Claudia Schiffer.

Vezi și: Ce sexy este Helena Christensen la 53 de ani! 

Mulți își aduc aminte de videoclipul piesei lui Chris Isaak, Wicked Game, filmat alb-negru, pe malul mării, în care privirea senzuală a Helenei a fost vedeta. Timpul a trecut, iar Helena a decis să se retragă din industria modei pentru a promova şi ajuta tinerele talente. Cu toate acestea, din când în când revine cu drag pe catwalk și participă la anumite evenimente mondene!

Sursă foto: Profimedia 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net