Ieri model de succes, astăzi cerșetoare pe străzi. Iată cum mai arată Loni Willison

Loni Willison (39 de ani), fostul fotomodel și vedeta din filmul „Expose” a fost văzută cerșind zilele trecute , în California. După divorțul de Jeremy Jackson (42 de ani), cunoscut pentru rolul său din „Baywatch”, în 2014, a fost dată dispărută mai mulți ani.

Loni Willison a fost căsătorită cu Jeremy Jackson, între anii 2012-2014 (foto: Profimedia)
Loni Willison a fost căsătorită cu Jeremy Jackson, între anii 2012-2014 (foto: Profimedia)

Citește și: Pe vremuri era un model de succes, acum trăiește pe străzi. Povestea lui Lon Willison, găsită la doi ani de la dispariție 

A avut o avere de 1.6 milioane $

Apoi, Loni a fost surprinsă căutând prin tomberoane pe aleile plajei Veneția, din Los Angeles, oraș cunoscut pentru populația foarte mare de oameni fără adăpost. Aceeași „ocupație” o are și astăzi. Este deja un personaj faimos pe străzi, iar oamenii se opresc și o salută mereu. Aparent, prietenii s-au oferit, de-a lungul anilor, să o ajute să se pună iar pe picioare, dar Loni a refuzat în repetate rânduri. Ea insistă că tot ce are nevoie găsește pe străzi. Văzând-o în stadiul în care este în prezent, e greu de crezut că Loni a avut cândva o avere de 1.6 milioane de dolari și a apărut pe coperțile revistelor internaționale.

A fost văzută recent în California (foto: Profimedia)
A fost văzută recent în California (foto: Profimedia)

Fostul model a fost văzut și acum o lună pe străzile din Santa Monica. Povestea ei devastatoare scoate la lumină partea întunecată a Hollywoodului. Loni este acum complet de nerecunoscut. Înainte, era cunoscută drept o bombă sexy. Acum, mănâncă la propriu din tomberoane.

Iată și: Puştiul din “Baywatch” s-a făcut star porno 

Imaginile de luna trecută o arată întinsă la un colț de stradă, purtând blugi, o șapcă Adidas, eșarfă în carouri, șosete cu imprimeuri leopard, o vestă peste o bluză gri și papuci în picioare, înconjurată de bucăți de sandwich rupte și gunoi. Lângă ea avea o pungă neagră și un căruț plin de grămezi de pături.

Cum a fost viața modelului

În 2012, s-a căsătorit cu Jeremy Jackson, faimos pentru portretizarea lui Hobie Buchannon în serialul TV de succes „Baywatch” din 1991 până în 1999. Jeremy este, de asemenea, cunoscut pentru unele acuzații grave de violență domestică. La început, perechea arăta ca un cuplu hollywoodian perfect, la prima vedere. Cu toate acestea, au durat doar doi ani înainte ca Jeremy s-o atace pe Loni în 2014. Imediat după, femeia a  depus cererea de divorț.

Vezi și: Donna D'Errico din «Baywatch», în lenjerie intimă la 54 de ani! 

Loni a susținut că a fost sugrumată și bătută de Jeremy în timpul disputei, rezultând mai multe coaste rupte, o accidentare la gât și nenumărate vânătăi. Deși nu au fost depuse acuzații, sănătatea mintală a lui Loni a suferit enorm în următorii ani. Declinul ei a determinat-o să-și părăsească locul de muncă ca asistent al unui chirurg plastician. Fără serviciu și fără fonduri, Loni a căzut în datorii, și-a pierdut apartamentul și, de asemenea, nu și-a putut permite să-și păstreze mașina. Toate acestea și abuzul de droguri, au făcut-o să ajungă pe străzi.

În 2020, Loni a dat o declarație sfâșietoare pentru The Sun: „Pot trăi pe cont propriu. Am tot ce am nevoie chiar aici. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să-i văd, nu vor să mă vadă”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net