În sfârșit nu se mai ascund! Două vedete foarte îndrăgite au fost surprinse împreună: „Sunt foarte fericiți”

Jucătorul de fotbal american Travis Kelce (34 de ani) și artista internațională Taylor Swift (33 de ani) confirmă relația! Dacă în ultimele luni au tot apărut zvonuri și poze în presă care dădeau de înțeles că între ei se înfiripă o poveste de dragoste, iată că acum cele două vedete s-au afișat public împreună, ținându-se de mână.

Kelce și Swift, prima apariție publică
Kelce și Swift, prima apariție publică

Kelce și Swift, prima apariție publică

Kelce și-a manifestat interesul față de Taylor în luna iulie, când a fost văzut în public la unul dintre spectacolele din cadrul turneului Eras Tour din Kansas City, MO, moment în care a vrut să-i facă și un mic cadou. „Am fost dezamăgit de faptul că nu vorbește înainte sau după spectacolele ei, deoarece trebuie să-și păstreze vocea pentru cele 44 de melodii pe care le cântă", a împărtășit sportivul într-un episod anterior al podcastului său New Heights.

„Dacă sunteți la curent cu concertele lui Taylor Swift, există brățări ale prieteniei, iar eu am primit o grămadă fiind acolo, dar am vrut să-i dau lui Taylor Swift una cu numărul meu pe ea... Ea nu se întâlnește cu nimeni, sau cel puțin nu a vrut să se întâlnească cu mine, așa că am luat-o ca pe ceva personal." Deși, din păcate, Kelce nu i-a putut da o brățară a prieteniei la spectacol, cei doi au reușit în mod clar să se conecteze în altă parte.

Și nu spunem degeaba acest lucru deoarece, în septembrie surse ale publicației The Messenger au relatat că cei doi au reușit într-adevăr să se conecteze. „Taylor și Travis au ieșit în liniște", a declarat o sursă pentru publicație. „L-a văzut când a fost în New York, în urmă cu câteva săptămâni".

Prima apariție publică a lui Taylor Swift alături de Travis Kelce (Sursă: Profimedia)
Prima apariție publică a lui Taylor Swift alături de Travis Kelce (Sursă: Profimedia)

Sportivul a început să o invite pe Swift la meciurile sale și, nu doar că artista a acceptat, ci la primul meci a stat în loja chiar alături de mama lui. Ulterior, aceștia au plecat împreună de la meci. Potrivit ET, Kelce a închiriat apoi un întreg restaurant din Kansas City pentru el, Swift și prietenii și familia sa. „Travis a închiriat restaurantul pentru familia și echipa sa. Taylor a sosit, purtând o rochie din denim, și a fost văzută gustând, luând câteva cocktailuri și dansând alături de Travis", a împărtășit o sursă. „Cei doi au fost foarte afectuoși unul cu celălalt, dar au păstrat lucrurile distractive și ușoare. Coechipierii lui Travis au apărut și ei la petrecerea de după, precum și mama și tatăl său, Donna și Ed. Petrecerea a durat până la ora 2 dimineața."

De acolo au tot apărut zvonuri cum că se petrece ceva între ei, iar în weekend relația a fost confirmată după ce s-au afișat public împreună. Cei doi au ieșit la un restaurant în New York, ținându-se de mână, semn că sunt un cuplu în toată regula.

Se susțin unul pe celălalt, chiar dacă nu pot fi mereu împreună. Sunt foarte fericiți”, a declarat un apropiat de-ai cuplului, citat de Daily Mail.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net