Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție fantastică pe străzile din Malibu

Ultima actualizare:

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși pe străzile din Malibu într-o postură răvășitoare. Cele două vedete au atras toate privirile cu ținutele asortate în timp ce se îndreptau spre festivalul Malibu Chili Cook-Off, scrie The Daily Mail.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au asortat ținutele
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au asortat ținutele

Faimosul cuplu a strălucit, alegând o ținută vestimentară elegantă și rafinată. În vârstă de 53 de ani, vedeta din Hustlers a purtat o rochie albă lungă și sandale roșii. Jennifer a avut părul prins într-un coc destul de dezorndonat, oferindu-i artistei o imagine relaxată.

Sigur te interesează: Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut senzație pe străzile din Milano, în timp ce se aflau la cumpărături

De partea cealaltă, actorul din Good Will Hunting a ales o cămașă albă cu linii ondulate. În vârstă de 50 de ani, Ben Affleck și-a suflecat mânecile până la mijlocul antebrațelor. Cu ochelari de soare și pantaloni deschiși, Ben Affleck s-a asortat perfect cu superba lui soție.

J-Lo a purtat și o geantă maro la festivalul din Malibu, cunoscut pentru mâncarea bună, jocuri și aventură. Din păcate, au fost și momente de panică la evenimentul din SUA.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție răvășitoare la un festival din Malibu

Poate te interesează: «Bennifer», nuntă de jumătate de milion de dolari. Imagini nefăcute publice până acum, de la marele eveniment

Cu doar câteva ore înainte de apariția spectaculoasă a lui Ben și J.Lo, mulțimea de oameni de la festival a fost forțată să fugă în toate direcțiile după ce un copil a amenințat că are o armă.

Scenele haotice s-au petrecut sâmbătă seara. Mai multe imagini au surprins panica care a cuprins familiile și tinerii prezenți la eveniment. Până la urmă totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

Autoritățile locale au investigat situația și au anunțat că nu exista nicio amenințare. „A fost doar un copil care se prostea", a declarat adjunctul Sean Cohen, conform sursei citate.

Vezi și: Jennifer Lopez, ţinute de 170.000 de dolari în luna de miere, în Paris

Apariția lui Jennifer Lopez și a lui Ben Affleck la festivalul din Malibu s-a petrecut după ce faimosul cuplu s-a bucurat de o nuntă fastuoasă și de luna de miere de vis.

Cele două vedete și-au unit destinele luna trecută la moșia din Georgia, iar apoi au călătorit în Italia și Franța.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net