Jessica Chastain, de urgență la spital după ce s-a rănit în timpul unei cascadorii!

Ultima actualizare:

În timpul apariției sale în emisiunea „The Late Late Show” miercuri seară (5 ianuarie), actrița și producătorul de film Jessica Chastain a dezvăluit că s-a rănit în timpul filmărilor și a ajuns de urgență la spital. Rănirea a rezultat din căderea ei și lovirea capului de podeaua de marmură.

Jessica Chastain s-a lovit la cap pe platourile de filmare Foto: Getty Images
Jessica Chastain s-a lovit la cap pe platourile de filmare Foto: Getty Images

Jessica Chastain și-a făcut singură o serie de cascadorii pentru viitorul thriller de acțiune în care joacă, The 355, dar una dintre acestea s-a lăsat cu o vizită la spital.

Jessica Chastain a apărut alături de colega ei, Penélope Cruz, miercuri seară, la The Late Late Show cu James Corden, pentru a promova viitorul film de spionaj și, în timp ce era acolo, a dezvăluit cum o cascadorie din timpul unei secvențe de luptă a dus la un accident destul de serios. Actrița s-a lovit cu capul de o podea din marmură.

Foto: Getty Images

Jessica Chastain s-a lovit la cap în timpul cascadoriei

„Am căzut și m-am lovit la cap. Am apreciat greșit distanța. Am auzit un trosnet”, a povestit Chastain în fața unui public șocat înainte de a glumi: „Nu, da, de aceea sunt așa cum sunt astăzi”.

Jessica Chastain a spus că, odată ce a căzut, „toată lumea s-a oprit și era extrem de speriată”, în timp ce ea însăși „era puțin uimită”. În timp ce a povestit incidentul, Chastain a spus că „nu știa ce se întâmplă” până când dublura ei cascadoare a venit la ea.

„Este atât de dulce. Ea este de orgine franceză și nu vorbește foarte mult engleza și vine la mine și îmi spune: „Îmi pare rău, dar trebuie să-l pun înapoi”, a spus Chastain. „Eu am stat acolo și îmi zic: „Pune ce înapoi înăuntru? Mi-a ieșit creierul? Ce se întâmplă? Cred că era doar un cucui pe care îl împingea înapoi în capul meu."

Actrița a spus că, după accidentul petrecut în timpul cascadoriei, s-a ridicat și a mai tras câteva duble „pentru că, știi, nu renunț ușor”. După aceea, Jessica Chastain a mers la spital.

Penélope Cruz, care înainte ca Chastain să înceapă să-și amintească incidentul a recunoscut „în acea zi am fost foarte îngrijorată”, a spus că a trebuit să o convingă să se ducă la doctor.

„A trebuit să te convingem să mergi la spital pentru că nu ai vrut să mergi”, a spus Cruz.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net