Katie Price și-a scos sânii imenși la plajă

Modelul Katie Price (44 de ani) era recunoscută pentru bustul generos pe care îl avea, dar se pare că acest lucru nu a mai satisfăcut-o. Așa că, în luna decembrie a suportat cea de-a 16-a intervenție chirugicală pentru mărirea sânilor. Obiectivul declarat al ei este acesta de a ajunge să aibă „cel mai mare bust din Marea Britanie”. Și pentru că trebuia să își scoată în evidență noua investiție, cea care s-a lansat în lumea modei pozând pentru celebra pagina 3 a tabloidul britanic ”The Sun” și-a scos ”noii prieteni” la plajă tocmai în Thailanda, acolo unde a fost împreună cu doi dintre cei cinci copii ai ei.

Katie Price vrea să aibă „cei mai mai sâni din Marea Britanie” (foto: Profimedia)
Katie Price vrea să aibă „cei mai mai sâni din Marea Britanie” (foto: Profimedia)

Ea a fost surprinsă de paparazzi în mai multe ipostaze și în costume de baie diferite. Este adevărat, fotografii nici nu au avut o muncă prea grea, având în vedere că ea stătea ”defila” practic de colo-colo pe marginea piscinei. Văzând pozele, putem spune că nu este departe de a își îndeplini visul de a avea „cei mai mari sâni”. Dacă pe plan chirurgical este foarte mulțumită Katie, care are o avere de un milion de dolari, nu este la fel de împlinită și în viața de familie. Ea și logodnicul ei, Carl Woods, se pare că merg la terapie de cuplu pentru a încerca să își salveze relația, potrivit unei surse.

Și-a scos în evidență noul bust în vacanță în Thailanda (foto: Profimedia)
Și-a scos în evidență noul bust în vacanță în Thailanda (foto: Profimedia)

„Katie și Carl dau relației lor o ultimă încercare și au fost de acord să participe la terapia de cuplu pentru a încerca să-și salveze logodna”, a declarat sursa pentru tabloidul britanic The Sun. Vorbind despre călătorie, sursa a mai adăugat: „Au plecat în Thailanda ca o familie cu speranța că vor putea trece mai departe de ceea ce s-a întâmplat în trecut". Cei doi s-ar fi despărțit pe fondul acuzațiilor că Katie l-ar fi înșelat pe bărbat.

Katie a fost căsătorită până să îl cunoască pe Carl cu Kieran Hayler (35 de ani), cu care are și doi copii Jett, nouă, și Bunny, opt. Primul copil, Harvey (20 de ani), îl are cu fostul fotbalist Dwight Yorke (51 de ani). În 2005 s-a căsătorit cu cântărețul Peter Andre (50 de ani), după ce au apărut împreună în emisiunea „Sunt celebru... Scoate-mă de aici!”. Are și cu el doi copii - Junior Savva Andreas (17 ani) și Princess Tiaamii Crystal Esther Andre (15 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net