Kim Kardashian, pusă la zid! Ţinuta lui North i-a înfuriat pe fani

Ultima actualizare:

Kim Kardashian a fost pusă la zid de fani, la câteva zile după nunta surorii sale care a avut loc în Portofino, Italia. Vedeta din Statele Unite ale Americii a fost surprinsă de papparazzi alături de fetița ei, iar fanilor nu le-a venit să creadă cum este îmbrăcată North.

Kim Kardashian foto: Instagram
Kim Kardashian foto: Instagram

Kim Kardashian este o mare împătimită a modei, deseori ajungând chiar să dea naştere la diverse trend-uri. Se pare că pasiunea sa pentru fashion i-a fost insuflată și fiicei sale, North, în vârstă de opt ani. Cu toate acestea, fanii nu au fost de acord cu cea mai recentă alegere vestimentară făcută de micuță și au publicat numeroase mesaje legate de outfit-ul fetei, considerat total nepotrivit din mai multe privințe.

North a purtat un corset şi haină cu blană la guler foto: Profimedia
North a purtat un corset şi haină cu blană la guler foto: Profimedia

Cele două au ieșit la o plimbare pe străzile din Portofino, o locație de lux din Italia, la scurt timp după ce au participat la nunta lui Kourtney cu Travis Barker. Kim Kardashian a purtat o rochie neagră, la care a accesorizat o pereche de sandale, iar North a avut o ținută neașteptată pentru o fetiță de vârsta ei. În imagini, ea apare îmbrăcată într-o pereche de pantaloni, un corset și o jachetă cu guler de blană, iar look-ul a fost accesorizat cu pantofi sport și geantă.

Kim Kardashian, dur criticată pentru ținuta lui North

Fanii consideră că îmbrăcămintea lui North nu este potrivită pentru un copil de opt ani și transmit că s-ar fi așteptat să o vadă pe Kim îmbrăcată așa, nicidecum pe fetița ei. Mai mult, și vremea de afară a stârnit comentarii, căci North purta haină, deși afară erau aproximativ 30 de grade Celsius.

„În afară de faptul că (n.red. – ținuta) este nepotrivită pentru vârsta lui North și vremea de afară (Kanye West ar trebui să poarte o discuție cu Kim despre faptul că își îmbracă în mod repetat fata de opt ani în corsete), aceasta e o ținută fabuloasă”, „Sunt de acord. Mama din mine nu este de acord ca un copil de opt ani să poarte corsete”, „Luna mai în Italia și săracul copil poartă haină groasă”, „Sper că nu suferă prea mult pentru fashion”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la adresa lui Kim Kardashian.

Kanye West, scandal cu fosta soție din cauza copilului

Kim Kardashian şi Kanye West, alături de cei patru copii ai lor
Kim Kardashian şi Kanye West, alături de cei patru copii ai lor

Aceasta nu e prima situație în care Kim Kardashian este criticată din cauza lui North West. La începutul acestui an, Kanye West a avut o ieșire nervoasă la adresa fostei sale soții, după ce fata lui a fost filmată în timp ce purta un machiaj de seară, la numai opt ani.

„Nu o lăsa pe fata mea să stea fardată pe TikTok, sau nu o lăsa pe Tik Tok sub nicio formă, dacă eu nu imi dau acordul. S-a întâmplat fără ca eu să știu și este deja a doua oară”, a transmis rapper-ul, la momentul respectiv.

Kim Kardashian și Kanye West au avut o relație de lungă durată, din anul 2011. În anul 2013 s-au căsătorit, iar în 2014 a venit pe lume primul lor copil, North West. Apoi au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat de trei ori și în 2021 au decis să divorțeze.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net