Larissa va fi cea mai sexy nevastă de la Manchester United

12 ianuarie 2018
article img
Lucas Moura şi Larissa Saad sunt aşteptaţi cu braţele deschise în Premier LeagueFoto: Instagram

"Diavolii roşii" n-au mai câştigat titlul din 2013, de pe vremea lui Alex Ferguson, şi sunt disperaţi să pună din nou mâna pe trofeu.

Cum se pare că nici acest an nu va fi al lor, City dominând autoritar competiţia, soluţia nu poate fi decât aducerea mai multor jucători de valoare. Astfel, după risipa, deocamdată inutilă, din vara trecută, englezii au pus ochii pe alţi jucători de mare valoare. Lucas Moura, un star în urmă cu câţiva ani, dar intrat într-un con de umbră la PSG, e pe lista lui Jose Mourinho şi englezii au luat foc.

article img
Larissa este una dintre cele mai frumoase soţii de la PSG şi cu siguranţă ar fi în top şi la UnitedFoto: Instagram

Nu de supărare ci de fericirea dublă care va cădea pe capul lor. Pe lângă un fotbalist de calitate, Manchester va câştiga şi o super-bombă sexy, în persoana Larissei Saad, soţia mijlocaşului în vârstă de 25 de ani. Aceasta va aduce în ploaiasa Anglie un pur stil brazilian, cu forme generoase şi o faţă angelică.

article img
Lucas şi Larissa par îndrăgostiţi lulea. Cei doi au împreună şi un copil născut la finalul anului 2017Foto: Instagram

Din păcate, tot din cauza climei, fotografiile cu care Larissa a invadat Instagramul, unde este urmărită de peste 150.000 de oameni, nu pot fi reproduse decât la piscină. Şi paparazi îşi freacă mâinile de fericire sperând în tot felul de instantanee cu Larissa şi Lucas, dar nu prea vor avea parte. Asta pentru că exceptând selfie-urile, cei doi stau mai mult în casă şi rareori sunt văzuţi în locuri publice.

article img
Larissa este o persoană destul de discretă, cluburile şi petrecerile până dimineaţa nefăcând parte din rutina ei zilnicăFoto: Instagram

article img
Moura are 152 de meciuri pentru PSG, dar i-ar prii o noup aventurăFoto: Instagram